Este-elokuvan tekijöitä vasemmalta: Tiina Laine (tuotantopäällikkö, kuvaaja), Pirjo Ojala (ohjaaja), Sanna-Kaisa Hjorth (apulaisohjaaja), Anitta Kiviranta (äänittäjä), Lotta Lundell (Este-elokuvan tekijöitä vasemmalta: Tiina Laine (tuotantopäällikkö, kuvaaja), Pirjo Ojala (ohjaaja), Sanna-Kaisa Hjorth (apulaisohjaaja), Anitta Kiviranta (äänittäjä), Lotta Lundell (

Tonne mä en pääse

15.04.2011 / Elokuvafestivaali

Pääkirjastossa järjestettävä vammaiselokuvafestivaali SiltaKino (Kynnys ry) on rinnakkaistapahtuma Helsingin KynnysKinolle. Osana kulttuuripääkaupunkivuoden Sillanrakentajat-ohjelmahanketta se tuo esiin vammaisuuteen ja vammaispoliittiseen taiteeseen liittyviä näkökulmia. Kuten sitä, että joukossamme on ihmisiä, jotka pääsevät valkokankaan äärelle vain tämän festivaalin aikaan.

Ohjelmistossa nähdään mm. festarivieraiden Pekka Karjalaisen Vähän kunnioitusta ja Simone de Vriesin Touch me someplace I can feel -elokuvat. Luvassa on myös ensi-illat nuorten Mäkin haluan -animaatiopajassa tehdystä leffasta sekä Pirjo Ojalan ja Tiina Laineen ohjaamasta ja Kynnys ry:n tuottamasta Este-elokuvasta. (ae)

SiltaKino, Turun pääkirjasto 14.-16. huhtikuuta.