Kaleidoscope – erilaisuuden sietämätön kauneus. Kuvaaja: Jarkko MikkonenKaleidoscope - erilaisuuden sietämätön kauneus vie matkalle hullunkurisen outoon maailmaan, jossa mikään ei ole sitä miltä se näyttää. (Kuvaaja: Jarkko Mikkonen)

Kaikki tanssivat

20.05.2011 / Teatteri

Turussa järjestetään viikonloppuna Suomen ensimmäiset kansainväliset Integroidun Tanssin ja Teatterin päivät. Integroidussa esitystaiteessa eri tavoin vammaiset ja ei-vammaiset työskentelevät tasavertaisina taiteilijoina.

Kolmipäiväisillä festareilla nähdään ammattilais- ja harrastajaryhmien esityksiä Iso-Britanniasta, Ruotsista, Venäjältä ja tietenkin Suomesta. Esimerkiksi helsinkiläisen KAAOS Companyn tanssiteatteriteos Kaleidoscope - erilaisuuden sietämätön kauneus vie matkalle hullunkurisen outoon maailmaan, jossa mikään ei ole sitä miltä se näyttää.

Festivaalin järjestää esteettömyyden ja saavutettavuuden asialla olevan Kynnys ry:n Turun toimikunta osana Taidetta Kaikille -toimintaa. (ae)
 
Integroidun Tanssin ja Teatterin päivät 20.-22. toukokuuta, esitykset Logomossa ja Hansatorilla sekä keskustelutilaisuus pääkirjastossa.