Turun Aika: mediatiedot


Turun Aika: Syksy 2019 -lehti on jaossa 30.8.-28.11.

Seuraava kausijulkaisu: Talvilehti 2019-2020 ilmestyy 29. marraskuuta (dl pe 8.11.)

Tapahtumakalenteri

Tapahtumakalenteritiedot (kertaluontoiset, päiväkohtaiset tapahtumat: konsertit, keikat, klubit, luennot tms.) julkaistaan Viikkokalenterissa sivustolla sekä mobiilipalvelussa.


Näyttely- ja teatterikalenterit (galleriat, museot, teatterit, tanssiteatterit, ooppera, sirkus tms.) julkaistaan kaikissa Turun Ajan kausijulkaisuissa (Kevät-, Kesä-, Syksy- ja Talvi-lehdet). Lisäksi kaikki tiedot ovat aina saatavilla sivustolla sekä mobiilipalvelussa.

Ajanjakso Hinta
Kuukausi (neljä viikkoa) 155,00 euroa
Viikko 50,00 euroa
Hintoihin lisätään alv. 24 %. Hinnat ovat voimassa toistaiseksi.

Tapahtumatietojen toimittaminen

Tapahtumakalenteriin tulevat tiedot: päivämäärä, tapahtumapaikka, tapahtumapaikan osoite, tapahtuma/aihe, kellonaika, pääsymaksu, ikäraja. Pidätämme oikeuden muokata saamiamme tapahtumatietoja omien kalenterispeksiemme mukaisiksi, sekä olla julkaisematta niiden vastaisia tietoja.

Tietojen toimitus osoitteseen ilmoitukset(at)mobilekustannus.fi

Vastuu julkaistavasta aineistosta sekä jakelusta

Ilmoittaja-asiakas on vastuussa mainontansa mahdollisesti aiheuttamista vahingoista kolmannelle osapuolelle tai Mobile-Kustannus Oy:lle.

Mikäli ilmoitusta ei tuotannolista tai muista toiminnalisista syistä (esim. lakko) tai asiakkaasta johtuvasta syystä kuitenkaan voida julkaista, Mobile-Kustannus Oy ei vastaa ilmoittajille mahdollisesti aiheutuvasta vahingosta.

Mobile-Kustannus Oy:n vastuu ilmoituksen poisjäämisestä tai julkaisemisessa sattuneesta virheestä rajoittuu ilmoituksesta maksetun hinnan palauttamiseen.

Turun Aika -lehdet toimitetaan jakopisteisiin force majeure (lakko, tuotannolliset häiriöt, jakopaikan toiminnan loppuminen tai kiinniolo tms.) -varauksin.

Ilmoitusten peruutusehdot

Ilmoitustilavarausten peruutukset on tehtävä viimeistään viisi (5) arkipäivää ennen aineiston toimitusaikaa. Jos peruutus tehdään myöhemmin, veloitamme 50 % ilmoituksen hinnasta. Jos ilmoitus perutaan aineiston toimitusajan jälkeen tai asiakas ei toimita aineistoa sovitusti, Mobile-Kustannus Oy on oikeutettu veloittamaan asiakkaalta ilmoitustilasta sovitun hinnan.