NäyttelytAboa Vetus & Ars Nova - Historian ja nykytaiteen museo Itäinen Rantakatu 4-6
Aboa Vetus - Vanha Turku. Aboa Vetuksen rauniotila sisältää kuuden keskiaikaisen rakennuksen rauniot, joiden lomassa näyttelyn kulkureitti kiertää. Sen varrelta hahmottuu alueen kaupunkimainen luonne ja aukeaa näkymiä yksittäisiin kellareihin. Luostarin jokikatu, joka oli yksi keskiaikaisen Turun pääkaduista, kulkee edelleen halki museoalueen.
Luutarha. Aboa Vetus & Ars Novan alueella tehdyissä kaivauksissa on vuosien varrella löytynyt yli tuhat kiloa eläinten luita. Uusi arkeologinen näyttely Luutarha kertoo eläinten kiinnostavasta historiasta.
Kokoelman tekijät | Ars Nova 10.3.-5.11. Näyttely lähestyy taidekokoelman teoksia tutustumalla niiden tekijöihin. Se nostaa valokeilaan 23 suomalaista ja kansainvälistä taiteilijaa. Näyttely avaa esillä olevien teosten lähtökohtia esittelemällä monipuolisen joukon taiteilijoita, erilaisia elämänkulkuja ja tarinoita. Mukana ovat esimerkiksi suomalaiset Ulla Rantanen ja Kauko Lehtinen, espanjalaiset Antoni Tàpies ja Pablo Picasso, venäläinen Afrika (Sergei Bugajev), englantilaissyntyinen David Hockney sekä amerikkalaiset Deborah Kass ja Sam Francis.
OMAtila - OMAkuva | Omatila 2.6.-6.8. Omatilan kesänäyttely liittyy Ars Novan Minän teatteri -näyttelyyn.
Minän teatteri | Ars Nova 8.6.-27.8. Kesän päänäyttelyssä Minän teatteri esittäytyy kymmenen suomalaista valokuvataiteilijaa omakuvallisilla teoksilla.
Elina Autio: Blankets | Takkahuone 8.6.-27.8. Uutta tuotantoa maalauksen, kuvanveiston ja installaation välimaastossa työskentelevältä taiteilijalta.
Viterbo - Miltä keskiaika näyttää nyt? | Omatila 18.8.-22.10.2017. Monikanavaisen taidenäyttelyn ja historiallisen tutkielman yhdistelmässä taiteilijat Kaisu Koivisto, Liisa Kanerva ja Anu Koponen käsittelevät Rooman pohjoispuolella sijaitsevan Viterbon kaupungin keskiaikaisia vivahteita.

Apteekkimuseo ja Qwenselin talo Läntinen Rantakatu 13
Qwenselin talo on Turun vanhin omavaraistalouden ajalta säilynyt porvaristalo. Talo rakennettiin Pietari Brahen 1652 laadituttamassa asemakaavassa aatelistolle varatulle alueelle noin vuonna 1700. Myöhemmin rakennettuun kauppasiipeen on sisustettu 1800-luvun apteekki, johon kuuluu materiaali- ja yrttihuone, kaksi laboratoriota ja offisiini. Offisiinissa on Suomen vanhin säilynyt apteekkisisustus. Näyttelysiivessä sijaitsee Åke Lydmanin apteekkiastioiden kokoelma ja 1920-luvun lääketutkimuslaboratorio. Lisäksi museossa on vuosittain vaihtuvia pienoisnäyttelyitä ja ohjelmatoimintaa.
Yleisöopastukset suomeksi kesä-, heinä- ja elokuussa ti-su klo 14. Kesto n. puoli tuntia.
Lasten apteekki ti-su klo 10-18. Lasten apteekissa voi leikkiä apteekkaria ja asiakasta vanhan ajan malliin.
Lastenteatteriesitys Qwenselin vaunuvajassa. Lapset pääsevät osallistumaan yhdessä esiintyjien kanssa taikaliemen keittoon. Mitä taikaliemen valmistamiseen tarvitaan, ja miksi sitä ylipäätään keitetään? Saadaanko taikaliemi valmiiksi vai tarvitaanko sen valmistamiseen lasten apua? Ensi-ilta 18.6. Katso esitysajat ja lippuhinnat turku.fi/apteekkimuseo.
KATSO www.turku.fi/apteekkimuseo
Teatteriesitys aikuisille. Esityksessä ruoditaan Turun historiaa fiktiota ja faktaa sekoittaen Turun menneisyydestä tuttujen (ja tuntemattomien) naishahmojen kautta. Ensi-ilta 5.8. Katso esitysajat ja lippuhinnat turku.fi/apteekkimuseo.
KATSO www.turku.fi/apteekkimuseo
Rohtoja, sitruunoita ja mineraalivettä -luento 16.8 klo 18. Tutkija Jukka Vornanen luennoi Julinien apteekkidynastiasta 1800-luvun alun Turussa. Museon sisäänpääsymaksu.
Qwenselin elokuun iltapäivät torstaisin klo 14-17. Sukella hetkeksi entisajan säätyläisten vapaa-aikaan. 3.8. Pelipöydän äärellä. Istu pelipöytään ja opi pelaamaan vistiä. | 10.8. Silhuettipiirustusta. Asetu silhuettipiirtäjän malliksi ja saat mukaan muotokuvasi. | 17.8. Kirjeet 1700-luvulla. Kuule kirjeiden historiasta, näe aikakauden kirjeitä ja kirjoita vaikkapa ystävällesi kirje tai kortti. | 24.8 Laterna magica. Mikä on laterna magica eli taikalyhty? Kuule laitteen historiasta ja näe taikalyhtyesitys. Esitykset klo 14, 15 ja 15.45. Tapahtumiin museon sisäänpääsymaksu.
Museon kesäkauden päätöskonsertti Qwenselin talon salissa 27.8 klo 17.30 ja 19. Turun Vanha Musiikki ry esittää 1600-luvun musiikkia. Liput 20 € / 15€. Käynti museon sisäpihan kautta.

Biologinen museo Neitsytpolku 1
Perusnäyttely: 13 luontomaisemaa eläimineen. Museo sopii vierailu- ja opintokohteeksi kaikenikäisille luonnosta ja kulttuurihistoriasta kiinnostuneille. Ennakkovarauksella myös opastettuja kierroksia.
Hyönteisloistoa kotoa ja kaukomailta. Biologisessa museossa on esillä pysyvästi museon hyönteiskokoelmia. Esillä on mm. runsaasti suuria eksoottisia perhosia ja kovakuoriaisia. Tällä hetkellä nähtävillä on ulkomaalaisten hyönteisten kokoelma mutta sen rinnalle tulee esille myös kotimaisten hyönteisten kokoelma. Näyttelystä löytyy maailman suurimmat kovakuoriaiset ja perhoset sekä suuria kummitussirkkoja ja kaskaita.
5.5.-31.12.2017 Biologinen museo 110 vuotta -juhlanäyttely. Näyttely kertoo tarinan museon synnystä tähän päivään. Tarinaa kuljettavat eteenpäin vanhat valokuvat, tekstit, lehtileikkeet ja vierailijoiden muistot museosta vuosikymmenten varrelta. Varsinaista syntymäpäivää juhlitaan heinäkuun 15. päivä.

Forum Marinum Linnankatu 72
Forum Marinumissa on useita näyttelyitä sekä näyttelyrakennuksissa että museolaivoilla. Pysyvien näyttelyiden ohella vuosittain on esillä useita vaihtuvia näyttelyitä sekä Linnanpuomin Tyyni-salissa että Kruununmakasiinin aulassa. Kesäkaudella ovat avoinna lisäksi "Kansallisaartemme viisi elämää" -näyttely Suomen Joutsenella sekä Sigynillä laivan historiasta kertova näyttely. Suomen Joutsenen välikannella on myös vaihtuvia kesänäyttelyitä.

Galleria Harmaa Vanha Suurtori 3
14.7.-20.8. Raatikainen.

Kuralan Kylämäki - elävän historian kylä Jaanintie 45
Kuralan Kylämäki on Elävän historian kylä, jossa päivittäiset kotityöt ja ajankohtaiset askareet kertovat 1940- ja 1950-lukujen maalaiselämästä. Lapset voivat leikkiä pihaleikkejä sekä kotia ja kauppaa oikeilla 1950-luvun tavaroilla. Arkeologisessa kokeiluverstaassa tutkitaan ja esitellään esihistoriallisia työtapoja ja valmistetaan muun muassa metsästysaseita. Kokeiluverstaan työpajassa voi osallistua sekä avoimeen toimintaan että erilaisille kursseille.
Iso-Kohmon talon emännän askareita päivittäin 1.6.-31.8. ja eri teemoin keskiviikkoisin klo 12-16. 7.6. Jokapäiväinen leipämme paistetaan rukiista. | 14.6. Huolletaan puuliesi. Koululainen pänttää ruotsia. | 21.6. Perinteisiä juhannusherkkuja: juustoa ja kaljakeittoa. | 8.6. Vanha emäntä keittää saippuaa, mutta nuorisoa kiinnostavat enemmän iskelmät. | 5.7. Hoidetaan kirjeenvaihtoa ja opetellaan kaunista käsialaa. | 12.7. Nautitaan suven sadosta. Kesäkeittoa ja mustikkapiirakkaa. | 19.7. Kesävieras joutuu mattopyykille, kun emännät järjestävät pöytäliinojaan. | 26.7. Keitetään mehua. | 2.8. Emännät tutkivat isoäitiensä reseptivihkoja. | 9.8. Nuorisokirjallisuutta 1910- ja 1950-luvulla. | 16.8. Uusmuotista ruokaa Ella Kitusen kasvisohjeilla. | 23.8. Leivotaan sekapullaa ja nisua. | 30.8. Teini-ikäisen kouluasu kuntoon.

Luostarinmäen käsityöläismuseo Luostarinmäki (Vartiovuorenkatu 2)
Luostarinmäki on Turun ainoa yhtenäinen puutaloalue, joka säilyi vuoden 1827 palosta. Yli 200 vuotta vanhat rakennukset sijaitsevat alkuperäisillä paikoillaan. Niihin on sisustettu sekä käsityöläisten asuntoja että yli 30 eri alan verstasta esittelemään esiteollisen ajan kaupunkikäsityön historiaa. Kesäaikaan verstaissa työskentelee käsityöläisiä.
SUOMI miinus100 - Tuokiokuvia Suomen historiasta sadan vuoden ajalta ennen itsenäisyyttä 1.6.-17.9. Miten historia on sivunnut Luostarinmäkeä ja sen asukkaita? Minkälaiset mullistukset ja tapahtumat ovat voineet koskettaa heitäkin sadan vuoden aikajanalla ennen itsenäisyyttä? Luostarinmäen jokaisessa pihassa on tuokiokuva pienistä ja suurista historiallisista hetkistä.
Käsityöläiset työskentelemässä verstaissaan kesä-, heinä- ja elokuussa.
Yleisöopastuksia päivittäin 12.6.-16.8. klo 10.30 ja 14.30 ja 26.8.-3.9. la-su klo 10.30 ja 14.30. Sisäänpääsymaksu + opastusmaksu 3 €.
Kadonneen kapistuksen jäljillä -seikkailukierrokset lapsille 13.6.-12.8. ti ja la klo 13 ja 19.8.-3.9. la klo 13. Sisäänpääsymaksu + opastusmaksu 3 €.
Aamujoogaa Luostarinmäellä perjantaisin 14.7-4.8. klo 9-10. Tervetuloa nauttimaan aamuisen rauhallisesta Luostarinmäestä. Museojooga on kaikille sopiva joogaharjoitus ulkona. Katso lisätiedot turku.fi/kasityolaismuseo.
Europeade 2017 Luostarinmäellä 27.-29.7. Kansainvälinen kansanperinnetapahtuma tuo Luostarinmäelle kansanmusiikin ja -tanssin kirjoa ympäri Eurooppaa.
Ilta Luostarinmäellä 11.8. klo 18-21. Ainutlaatuinen museomiljöö houkuttelee syömään yhdessä Luostarinmäen idyllisissä pihoissa! Pakkaa mukaasi ruuat, juomat ja astiat, valkoliinaiset pöydät odottavat seuruettasi. Katso lisätiedot turku.fi/kasityolaismuseo.
KATSO www.turku.fi/kasityolaismuseo
Kivakesäkeskiviikko 2.8. klo 13-16. Tervetuloa testaamaan taitoja 1800-luvun malliin! Miten sujuvat kahdensadan vuoden takaiset askareet? Ikäsuositus 5-12 vuotta.
Käsityötaidon päivät 17.-20.8. Perinteiset Käsityötaidon päivät täyttävät Luostarinmäen verstaat kymmenillä eri alojen taitajilla.

Naantalin museo Mannerheiminkatu 21
16.5.-31.8. Savikylpyjä, elintarvikepulaa ja polkupyöräpatrulleja - Elämää Naantalissa vuonna 1917. Gyttjebad, livsmedelsbrist och cykelpatruller - Livet i Nådendal år 1917.
Lisäksi arkeologiaa, luostarihistoriaa, porvariskoti, lasten leikkiaitta, puutarha ja museokauppa Säsonki.

Sibelius-museo Piispankatu 17
Sibelius-perusnäyttely. Näyttelyssä voi tutustua esineisiin museon laajoista kokoelmista, joihin sisältyy mm. valokuvia, käsikirjoituksia sekä lehtileikkeitä (Sibeliuksen hattua, keppiä ja sikarilaatikkoa unohtamatta). Näyttelyn yhteydessä on myös mahdollista kuunnella ja katsella säveltäjään liittyvää audiovisuaalista materiaalia ja syventyä hänen tapaansa säveltää, sekä tutustua alan tutkimukseen.
Soitinperusnäyttely. Sibelius-museo on Suomen ainoa varsinainen musiikkimuseo. Uudessa soitinnäyttelyssä on soittimia keskiajalta Ruisrockiin, Suomesta ja maailmalta. Näyttely kuljettaa kävijää vuosikymmenten lävitse esitellen soittimia ja musisointia erityisesti Suomen ja Turun näkökulmasta. Uusittu soitinnäyttely jatkuu alakerrassa, jossa on esillä kokoelma kansanomaisia soittimia Euroopasta ja muista maanosista. Alakerran urkusalissa on lisäksi esillä hieno kokoelma vanhoja suomalaisia kosketinsoittimia sekä urkuja.
1.2.17-7.1.18 Conducting Finland - kapellimestarit musiikin viestinviejinä 1917-2017. Erikoisnäyttely kertoo kapellimestareista, jotka ovat yhdessä orkestereidensa kanssa välittäneet suomalaista musiikkia kuulijoilleen niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Työllään he ovat tehneet Suomea ja suomalaista musiikkia tunnetuksi maailmalla. Näyttely esittelee kapellimestareita Robert Kajanuksen ajoista aina nykypäivän nimiin saakka. Esillä on paitsi kuva- ja äänimateriaalia, myös henkilökohtaista esineistöä. Käytämme #conductingfinland #sibbe #sibeliusmuseum facebookissa ja instagramissa.

Turun linna Linnankatu 80
Pysyvät näyttelyt. Päälinna toimii keskiajan ja renessanssin elämästä kertovana rakennushistoriallisena muistomerkkinä. Siellä sijaitsevat Linnan vanhimmat keskiaikaiset huoneet. Museon historiallisen esinekokoelman näyttelytilat, mm. asuja, koruja, astioita, tekstiilejä ja leluja eri ajoilta. Pienoismallinäyttely linnan rakennushistoriasta. Juhana Herttuan aikana rakennetun Renessanssikerroksen juhlasalit, joiden seinillä on historiallisen taidekokoelman maalauksia ja tekstiilejä. Linnankirkko, jossa järjestetään kirkollisia toimituksia ja konsertteja. Bryggman-sali, joka toimii luentosalina. Esilinna. Päänäyttely, joka esittelee Turun linnan historiaa sen alkuvaiheilta tähän päivään. Näyttely valottaa linnan elämää, arkea ja juhlaa eri aikoina hoviväen ja palvelusväen näkökulmasta. Sisustetut tyylihuoneet 1600–1800-luvuilta. Tyylihuoneissa on esillä runsaasti maalauksia, esinekokoelman antiikkihuonekaluja ja asuja.  Pyöreän tornin vankilat. Eerik XIV:n vankityrmä. Raha- ja mitalikabinetti, jossa on esillä rahoja, mitaleita ja kunniamerkkejä eri ajoilta. Lasten linna (Ritarisali, Turun linnan Paja, Pienoishovi ja Tonttu-ukon aarrekammio).
17.2.17-4.3.18 Valtapeliä - Reformaatio Suomessa -näyttely. Kustaa Vaasa nousi Ruotsin valtaistuimelle 1523 ja aloitti reformaation.  Valtakunnassa käynnistyi sata vuotinen murrosvaihe, jossa uskon asiat kietoutuivat poliittiseen valtapeliin. Näyttelyopastukset 12.3.17 asti la ja su klo 15.
JUTTU Turun Game of Thrones
11.5.16 alkaen Raunioista rakennettu - Erik ja Carin Bryggmanin Turun linna. Näyttely esittelee vuosisatojen kuluessa rappeutuneen ja sodan pommituksissa pahoin vaurioituneen Turun linnan restaurointityön suunnitelmia ja periaatteita sekä rakennusvaiheita. Näyttelyssä on esillä runsaasti arkistokuvia ja -filmejä menneiltä vuosikymmeniltä sodan jälkeisistä rauniovaiheista aina 1960-luvulle saakka. Vuonna 2016 tulee kuluneeksi 125 vuotta arkkitehti Erik Bryggmanin syntymästä ja näyttely liittyy merkkivuoteen.
Pikkuritarikierrokset: 1.-4.6. klo 13 | 5.-11.6. klo 10.30, 12, 14, 16 | 12.6.-6.8. klo 10.30, 12, 13, 14, 15, 16 | 7.-13.8. klo 10.30, 12, 14, 16 | 14.-27.8. klo 13.
Keskiaikakierrokset: 1.-4.6. klo 11.50, 14.50, 15.50 | 5.-11.6. klo 10.20, 11.50, 13.50, 15.50 | 12.6.-6.8. klo 10.20, 11.50, 12.50, 13.50, 14.50, 15.50, 16.45 | 7.-13.8. klo 10.20, 11.50, 13.50, 15.50 | 14.-27.8. klo 11.50, 13.50, 15.50.

Turun pääkirjasto Linnankatu 2
1.6.-31.8. Kesälukukampanja: Lukubingo. Osallistu kesälukukampanjaan pelaamalla lukubingoa! Ohjeet lukubingoon: Hae bingolappu Saagan neuvonnasta. Lue tai kuuntele kolme eriväristä kirjaa ja saat bingon! Tuo lappu takaisin Saagan neuvontaan. Saat pikkukirjan, jonka voit kiinnittää kirjastossa olevaan jättibingoon. Kaikkien 1.6.-31.8. lukubingoa pelanneiden kesken arvotaan mahtavia palkintoja.
Pääkirjaston vitriininäyttelyt kesä- ja heinäkuussa.
Tieto-osasto, Yhteiskunta 7.6.-31.7 Lehdistö seuraa aikaansa. Mitä tapahtui sinä päivänä, kun isoäitisi syntyi? Päivän lehti antaa sinulle vastauksen. Aikamatka on mahdollinen, voit palata ajassa menneisyyteen ja poimia paloja uutisten virrasta. Lehti kertoo ja lehti kuvaa. Hyppää mukaan! Olipa se mikrofilmi, vuosikirja tai lehtihistoriikki, pääset palaamaan sinulle tärkeään hetkeen.
Tieto-osasto, Kansat ja kulttuurit 5.6.-31.7. Suomea murteella. Suomen kielellä on ikää vähintäänkin 2000 vuotta, mutta sitä on alettu kirjoittaa vasta 500 vuotta sitten. Murretta on periaatteessa kaikki normitetusta yleiskielestä poikkeava puhuttu kieli. Suomessa murteella yleensä tarkoitetaan maantieteellisten alueiden puhekieliä. Murre - ja yleensä puhuttu kieli - on oma maailmansa. Sen käyttö perustuu läheisyyteen, se on lähikieltä. Tilanteen vaikutus on aina mukana ilmeissä ja eleissä. Puheen rakenne on toinen kuin kirjakielessä, koska kasvokkaisuus korvaa monta sellaista seikkaa, jotka kirjakieli joutuu ilmaisemaan mutkikkaasti. Murteet kannattelevat aikansa kulttuuria. Kun kulttuuri muuttuu, murteetkin muuttuvat.
Luonto ja harrasteet 6.6.-31.7. Suomalainen sauna. Sauna on keskeinen osa suomalaista arkea ja juhlaa. Sauna on paikka, jossa keho ja mieli puhdistuvat, ja jossa viihtyy yksin tai seurassa. Tieto-osaston näyttelyssä esitellään suomalaista saunarakentamista, saunan historiaa sekä tutustutaan yleisten saunojen menneisyyteen ja uuteen tulemiseen.
Tieto-osasto, kuukauden lehti 6.-30.6. Kielikello. Kielikello on kielenhuollon tiedotuslehti, jota julkaisee Kotimaisten kielten keskus. Tämä kaikkien kielipoliisien suosikkilehti keskittyy erilaisiin kielenkäytön ilmiöihin kielenhuollosta etymologiaan. Lehteä täydentävät yleistajuiset artikkelit ja kolumnit, joissa havainnoidaan kielen käyttöä ja suomen kielen rikasta sanastoa. Painetun lehden lisäksi Kielikellosta ilmestyy sähköinen versio, joka on vapaasti luettavissa verkossa. Vuoden 2018 alussa lehti muuttuu kokonaan verkkojulkaisuksi.
Tieto-osastolla 100-vuotias Suomi on esillä vaihtuvissa teemanäyttelyissä läpi juhlavuoden.
1.6.-31.8. Kesälukukampanja: Lukubingo. Osallistu kesälukukampanjaan pelaamalla lukubingoa! Ohjeet lukubingoon: Hae bingolappu Saagan neuvonnasta. Lue tai kuuntele kolme eriväristä kirjaa ja saat bingon! Tuo lappu takaisin Saagan neuvontaan. Saat pikkukirjan, jonka voit kiinnittää kirjastossa olevaan jättibingoon. Kaikkien 1.6.-31.8. lukubingoa pelanneiden kesken arvotaan mahtavia palkintoja.
Aula 2.-30.8. 100 vuotta partiota Turussa. Vuonna 1917 Turkuun perustettiin viisi partiolippukuntaa: Auran Tähti Pojat, Auran Tytöt, Puhurin Pojat, Turun Partio-Sissit ja Åbo Vildar. Näyttelyssä pääseekin tutustumaan viiden satavuotiaan, turkulaisen partiolippukunnan historiaan, mutta eritoten siihen, mitä partio on nyt, vuonna 2017. Sadan vuoden aikana nämä lippukunnat ovat luoneet perinteitä, kasvattaneet satoja lapsia ja nuoria aktiivisiksi yhteiskunnan jäseniksi, pitäneet hauskaa ja ennen kaikkea rakentaneet ystävyyttä yli rajojen.
KATSO www.aurantahtipojat.fi
KATSO aurantytot.fi
KATSO www.puhurinpojat.fi
KATSO www.turunpartiosissit.fi
KATSO www.abovildar.fi/hem
KATSO www.turunpartiolaiset.fi

Turun taidemuseo Aurakatu 26
25.11.2016 alkaen Toteutuneita unelmia ja toteutumattomia. Taidemuseon ensimmäisen intendentin, maisemamaalari Victor Westerholmin aikana 1891-1919 kokoelmiin hankittiin ja lahjoitettiin tasan 400 teosta, joista monista muotoutui Suomen taiteen ohittamattomia klassikoita. Uusi kokoelmanäyttely esittelee tämän parhaimmiston lisäksi myös joukon toteutumattomia unelmia; teoksia, jotka syystä tai toisesta eivät päätyneetkään osaksi kokoelmaa.
9.6.-27.8. Robert Doisneau. Ranskalaisen mustavalkovalokuvan mestari Robert Doisneau (1912-1994) vaelteli Pariisin katuja tallentaen kameransa filmille kaupunkilaisten elämää. Tuloksena syntyi hurmaavia ja usein leikkisiä tuokiokuvia, jotka ylistävät arjen ihmeitä.
Studio 9.6.-27.8. Emma Helle: La passion selon ève.
Pimiö 9.6.-27.8. Halil Altindere: Wonderland (2013).

Wäinö Aaltosen museo Itäinen Rantakatu 38
9.6.-24.9. Jacob Hashimoto. Kesällä museon avarat salit täyttyvät yhdysvaltalaisen Jacob Hashimoton (s. 1973) tilan kanssa keskustelua käyvistä teoksista. Hashimoto työskentelee keveiden leijamaisten elementtien kanssa, joista rakentuu suuria, minimalistisia ja värikkäitä kokonaisuuksia. Massiivisten installaatioiden ohella näyttelyssä on esillä myös Hashimoton reliefimäisiä seinäteoksia.
Taiteiden yö 17.8.
Avoimet kuvataidetyöpajat 19.8. alkaen la-su klo 10-17.