Samppalinnan KesäteatteriSamppalinnan Kesäteatteri on kiistatta lunastanut paikkansa suomalaisessa teatteritarjonnassa. Viidenkymmenen vuoden ajan tuulimyllyn suojiin on kerääntynyt teatterin ystäviä nauttimaan viihteellisestä näyttämötaiteesta. Samppalinnan Kesäteatteri on Suomen suurin kesäinen musikaaliteatteri, jossa on vuosien varrella nähty suuria klassikoita sekä lukuisia uudempia musikaaleja ja musiikkinäytelmiä. Samppalinnan ohjelmisto toteutetaan täysin ammattilaisten voimin.

Vaikka Samppalinnanmäellä vallitsee rauhaisa tunnelma, todellisuudessa teatteri sijaitsee aivan Turun ydinkeskustan tuntumassa, Aurajoen rannalla. Samppalinnan Kesäteatteri haluaa tarjota katsojilleen ainutlaatuista tunnelmaa ja tunteita herättäviä esityksiä. Katettu katsomo varmistaa katsojien viihtyvyyden kesäsateen yllättäessä ja tunnelmaa riittää kun katsomon rattaat pyörittävät katsojan yhä uusiin lavasteisiin ja maisemiin.Yhteystiedot

Osoite
Paavo Nurmen puistotie 3
20810 Turku
Turun karttapalvelu

WWW

Puh.
02 232 9050

Sähköposti

 


Lippuvaraukset: puh (02) 232 9050 / liput@samppalinnanteatteri.fi. Liput myynnissä myös Lippupisteen myyntipisteissä, nettikaupassa ja puh. 0600 900 900 (2,00€/min+pvm). Lippupisteen palvelumaksu ja mahdolliset toimituskulut lisätään lippuhintaan. Ryhmäliput, pyörätuolipaikat, avustajaliput ja väliaikatarjoilut vain teatterin lipunmyynnistä.
Katso myös