Nykytaidetila KutomoYhteystiedot

Osoite
Kalastajankatu 1B
20100 Turku
Turun karttapalvelu

WWW

 


Ehkä-tuotanto, tiedustelut: ehkatuotanto@gmail.com. Lippuja Kutomon esityksiin voi ostaa verkosta osoitteesta https://holvi.com/shop/ehkatuotanto sekä esityspäivinä Kutomon lipunmyynnistä puoli tuntia ennen esityksen alkua. Lisätiedot ja koko ohjelmisto verkkosivuilla www.ehka.net.Tulevia tapahtumia Näytä menneet tapahtumat

Teatterit

Low Income Glow. Niko Hallikaisen puhe-/ääniesitysteos esitetään eri lokaatioissa kevään 2019 aikana, mikä johtaa lopuksi samannimiseen tekstijulkaisuun. Teoksen runolliset tekstit käsittelevät luokkataustaa, seksiä, aknea, kalliita ihonhoitotuotteita, haluttavia kehoja ja riittämättömyyden tunteen eri ilmentymiä. Low Income Glown esityksissä keho, puhe ja musiikki kohtaavat toisistaan poikkeavissa esityspaikoissa, joista kukin omalla tavallaan herkistää teoksen latautuneita teemoja: köyhyys, alemmuus, erotiikka ja luokkayhteiskunta. Esitys to 18.4. klo 19. Liput: 15/10€.
Kutomon tanssitunnit. Eri ikäisille lapsille suunnattuja luovan tanssin tunteja sekä aikuisten kehonhuolto-, baletti- ja improvisaatiotunteja ohjaavat Kaisa Koulu ja Anna Torkkel. Kevätkauden tunnit maanantai- ja tiistai-iltaisin 21.1.-14.5.
Tao Yin Yoga / Taoist bowl. Antti Tolvin ohjaamassa työpajassa sukelletaan Yin Joogan synnyinjuurille ja taolaiseen maailmaan. Pajassa tehdään pitkäkestoisia syvävenytyksiä, liikkeessä tapahtuvaa venytystä (Dao Yin) sekä energiaharjoituksia ja meditaatiota. Paja on avoin kaikille kiinnostuneille. Työpaja la 20.4. klo 14:00-16:30. Hinta: 10€.
OOW! Karolina Kucian ja työryhmän OOW! on esitys työn epävarmuudesta ja työvoiman olosuhteista jatkuvassa neuvottelussa: työssä, pois työstä ja ei työtä. Esityksen lähtökohtana on kokoelma tarinoita puutteellisuudesta, tyytymättömyydestä ja tekopyhyydestä työn rakenteissa. Esitys la 18.5. klo 19 (ensi-ilta). Liput: 15/10€.