Nykytaidetila KutomoYhteystiedot

Osoite
Kalastajankatu 1B
20100 Turku
Turun karttapalvelu

WWW

 


Ehkä-tuotanto, tiedustelut: ehkatuotanto@gmail.com. Lippuja Kutomon esityksiin voi ostaa verkosta osoitteesta https://holvi.com/shop/ehkatuotanto sekä esityspäivinä Kutomon lipunmyynnistä puoli tuntia ennen esityksen alkua. Lisätiedot ja koko ohjelmisto verkkosivuilla www.ehka.net.Tulevia tapahtumia Näytä menneet tapahtumat

Teatterit

Kutomon tanssitunnit. Eri ikäisille lapsille suunnattuja luovan tanssin tunteja sekä aikuisten kehonhuolto-, baletti- ja improvisaatiotunteja ohjaavat Kaisa Koulu ja Anna Torkkel. Syyskauden tunnit maanantai- ja tiistai-iltaisin 27.8.-11.12.
XS Vol.10 - Uuden tanssin ja esitystaiteen festivaali 21.-24.11.2018. Ehkä-tuotannon ihanalla, jo kymmenettä kertaa tapahtuvalla nykyesitysfestivaalilla tänä vuonna Honkasalo-Niemi-Virtanen, Rea-Liina Brunou, Essi Kausalainen, Mira Kautto ja Sebastian López-Lehto. Festivaalin päättää XS-juhlat! Festivaaliohjelma, lisätiedot: www.ehka.net/xs-vol-10.
KATSO www.ehka.net/xs-vol-10
Folivora-työpajat. Kaisa Koulu ja Anna Torkkel ohjaavat kaksi työpajaa, joissa kuljetaan kohti pienen ja ison välistä symbioosia liikkeellisten paritehtävien välityksellä. Erilaisten tanssi- ja liikekokeilujen sekä leikin kautta ihmetellään ja etsitään yhteistä vauhtia, rytmiä, virtausta ja tasapainoa. Työpajat la 1.12. klo 11-13 aikuinen ja 7-10v lapsi, hinta 15€/pari ja la 1.12. klo 14-15 aikuinen ja 3-6v lapsi, hinta 10€/pari.
Folivora. Kaisa Koulun ja Anna Torkkelin lapsiyleisölle suunnattu Folivora-tanssiteos palaa Kutomon ohjelmistoon joulukuussa! Laiskiaisen kiehtovasta poikkeavuudesta inspiroituneessa teoksessa erilaiset kestot, vauhdit ja rytmit toimivat liikkeellisen leikin sisältönä ja lähtökohtana. Koreografia työstettiin ja löydettiin yhdessä 9-vuotiaan Aarnen kanssa, joka on myös teoksen toinen esiintyjä. Teoksen visuaalinen suunnittelu on Piia Rinteen ja äänisuunnittelu Marja Ahdin. Esitykset ke 5.12. klo 18, pe 7.12. klo 18, su 9.12. klo 15. Liput 12/7€, perhelippu (4 hlöä) 30€.