Myötätuulen teatteriMyötätuulen teatteri on perustettu rakkaudesta tekemiseen. Se on syntynyt tarpeesta tehdä vakavaa komediaa ja monennäköisiä esityksiä. Keskeisenä filosofiana on rohkaista kokeilemaan ja ylittämään rajoja, voimaantua teatteria tekemällä.

Kesällä teemme kesäteatteria, talvella talviteatteria ulkona. Katsomo on katettu, joten yleisö ei joudu sateesta kärsimään, jylhä kuusiaita ympäröi teatteria kolmella reunalla tarjoten niin tuulen kuin tuiskunkin suojaa.

Yhteystiedot

Osoite
Hämeenojantie 32
31520 Pitkäjärvi (Somero)
Turun karttapalvelu

WWW

Puh.
045 316 7280

 


Varaukset ja tiedustelut: myotatuuli@myotatuuli.org | puh. 045 316 7280.Tulevia tapahtumia Näytä menneet tapahtumat

Teatterit

Myötätuulen teatteri ja Poolvillased esittävät iloisen talvikomedian Pilattu loma. Näytelmä kertoo kahden perheen talvilomasta Norjan lapissa. Pilaako naapurimökin perhe loman? Näytelmä esitetään ulkona, katsomo tehdään heinäpaaleista – varsinaista teatteriromantiikkaa! Esityksen kesto n. 40 min, väliaikatarjoilu sisällä. Esityskielenä suomi ja viro – riittää että ymmärrät jompaa kumpaa! Esitykset pe 14.2. klo 19 (illallinen), la 15.2. klo 16 (illallinen), su 16.2. klo 14. Liput Talviteatteriin 15€, lapset 5€, alle 5 vuotiaat ilmaiseksi. Teatteripaketti: villiyrttiyrityksen illalinen ja teatteri yhdessä 39€ - ja kahdelta hengelta 70€.