TeatteritAurinkobaletti Manilla, Itäinen Rantakatu 64
Aurinkobaletin tanssiteos Time of My Life on aikamatka vaiherikkaan 1980-luvun tanssilattialle, joka kiehtovasti tempaa katsojat mukaansa kuuman tanssin pyörteisiin. Teos yhdistää aikakauden energisen musiikin, liikkeen ja visuaalisuuden. Esitykset Manilla-teatterissa 12.–27.11.2020. Liput 25/23/15€.
Kolme väriä: Keltainen, Oranssi ja Punainen. Joulukuussa Aurinkobaletissa koetaan kolme värien inspiroimaa iltaa. Teemoina ovat Keltainen, Oranssi ja Punainen. Kunkin värin esityskokonaisuus on nähtävissä vain kerran. Ne koostuvat useammasta ainutkertaisesta teoksesta ja yhdistävät liikkeeseen myös muita taiteen keinoja – näyttämöllä, ulkona, missä tahansa! Esitykset Manilla-teatterissa 10.12. klo 19 (Keltainen), 11.12. klo 19 (Oranssi) ja 12.12.2020 klo 17 (Punainen). Liput 25/23/15€.
Hetki tanssien -paketit ryhmille jälleen syyskaudella. Aurinkobaletin pienteos tai työpaja sopii erilaisten ryhmien tarpeisiin. Olipa kyseessä työporukan illanvietto, seminaaripäivä, TYKY- ja TYHY-toiminta tai muuten vain joukko ihmisiä, jotka kokevat yhdessäolon ja jaetun kulttuurikokemuksen kiinnostavana, tarjoamme mahdollisuuden tutustua tanssiin aitiopaikalta ja joustavalla aikataululla. Pakettien varaukset ja tiedustelut: pia.puustelli@aurinkobaletti.fi | puh. 050 470 1620.

Linnateatteri Puutarhakadun ja Humalistonkadun kulma, sisäänkäynti Humalistonkatu 7
Tulossa kesällä 2020! Telakan mieletön historia – pikakelauskomedia turkulaisesta laivanrakennuksesta. Kantaesitys Ruissalon Tapahtumatelakalla 4.6. Esitykset 4.6.-8.8.

Salon Teatteri Mariankatu 3
Tippukivitapaus - Laura Ruohosen samannimiseen runoteokseen ja Anna-Mari Kähärän musiikkiin perustuva koko perheen musikaali. Teos palkittiin vuoden 2017 parhaana näytelmätekstinä ja parhaana lastenlevynä 2018. TIPPUKIVITAPAUS-MUSIKAALIN ENSI-ILTA SIIRTYY KEVÄÄSEEN 2021.
OSTA LIPUT www.lippu.fi
Mustalaisleiri muuttaa taivaaseen. Suurmusikaali intohimoisesta rakkaudesta ja vapaudesta. Esitykset Vuohensaaren kesäteatterissa 1.-15.8. Liput 30/28/26/15€. Ryhmäliput Salon Teatterin toimistolta.
OSTA LIPUT www.lippu.fi/eventseries/mustalaisleiri-muuttaa-taivaaseen-1260293
Tulossa syksyllä. Seili - musikaali särkyneiden sydänten saaresta. Esityspäivät 12.9.-20.2. Lippuhinnat: Peruslippu 32 €, S-etukortilla 30 € (vain Salon Teatterilta) | Veikkauskortilla 30 € (vain Salon Teatterilta) | Eläkeläinen 28 € | Opiskelija 28 € | Työtön 28 € | Varusmies 28 € | Lastenlippu 16 € (alle 15-vuotiaat) - Lippu.fi.
OSTA LIPUT www.lippu.fi/artist/salon-teatteri/seili-2690587

Tanssiteatteri ERI Yliopistonkatu 7
JukeboXin salat. Yleisön suosikki JukeboXin salat palaa ohjelmistoon heti 27.8. alkaen. Tämä Eeva Soinin ja Lassi Sairelan kokoillan teos tuo eteemme ajasta unohtuneen huoltoaseman baarin, jonka levyautomaatin äärelle kokoontuu mielenkiintoinen ihmisgalleria. Näytökset 27.8.-4.10. Liput ERIstä 28/26/15€, ryhmäliput 25€. Lippu.fi.
OSTA LIPUT www.lippu.fi

TEHDAS Teatteri Manilla, Itäinen Rantakatu 64
POIKKEUS-TILA-TAIDETTA. Taide syntyy. Se on yhtä varma kuin muutos. Se (kun itsessään) on muutos. TEHDAS Teatteri on palkannut joukon taiteilijoita toteuttamaan miniatyyriteoksia, jotka ovat virtuaalisesti jaettavissa, yhden kodin kokoisia ja kukin omalla tavallaan maailmanlaajuisia. Etsi itsellesi TEHDAS Teatterin nettisivuilta teos, ovi, josta hetkeksi astua toisenlaisille pihamaille. Poikkeus-tila-taide on TEHDAS Teatterin nettisivuilla oleva kokoelma miniatyyriteoksia. Kukin neljästätoista teoksesta on omalakinen, itsenäinen ja tekijänsä näköinen. Taiteilijoille lähteneessä kutsussa luki: ”Ennalta päätettyä teemaa ei esityksille ole, mutta toivoisimme niissä olevan jonkinlainen, livetaiteelle tunnusomainen, aktivoiva/reaktiivinen yleisösuhde (mitä se sitten kullekin merkitsee).” Taiteilijoille on maksettu työstään palkkio. Yleisölle nettisivuilta löytyvät teokset ovat ilmaisia. Poikkeus-tila-taideteokset löytyvät TEHDAS Teatterin nettisivuilta. Uudet teokset päivitetään sivuille heti kun ne valmistuvat. Osa teoksista vaatii ilmoittautumisen, sillä ne toteutetaan livenä nettialustojen kautta.
KATSO www.tehdasteatteri.fi/poikkeus-tila-taide

Turun Kaupunginteatteri Itäinen Rantakatu 14
Helppo ero. Kaikkien aikojen konmaritus! Kesällä 2020 Emma Teatterissa nauretaan Helppo ero -komedialle, jossa koetukselle joutuu koko elämänhallinta, kun tavara ei taannutkaan onnea. Esitykset Emma Teatterissa Naantalissa 2.7.-22.8. Liput 38/36€ (opisk., eläk.). Liput eivät sisällä Föli-kuljetusta teatterille. Ticketmaster.fi.
KATSO emmateatteri.fi/liput
Väliaika-podcast. Turun Kaupunginteatterin upouusi podcast, jota voit kuunnella suosituimmilla podcast-alustoilla. Väliajalla herkutellaan kiinnostavilla teatterikentän ilmiöillä, naureskellaan sattumuksille kulisseissa ja sukelletaan teatterintekijöiden arkeen – ja toki juhlaankin. Uusi jakso tulee kuunneltavaksi torstaisin (28.5.-2.7.2020). anchor.fm/valiaika.
KATSO anchor.fm/valiaika

Turun Kesäteatteri Vartiovuorella Vartiovuori
Me Rosvolat - koko perheen hulvaton komedia. Tarina perustuu Siri Kolun suosittuun kirjasarjaan. Me Rosvolat siirtyy kesälle 2021. Poikkeuksellisessa tilanteessa toivoisimme asiakkailtamme ymmärrystä ja kärsivällisyyttä käytännön asioihin sekä sitä, että ensisijaisesti vaihtaisitte peruttujen esitysten liput ensi kesän esityksiin tai lahjakorttiin.

Turun Nuori Teatteri Linnankatu 31 (käyntiosoite: Vanhan kivipainon pohjakerros, Ursininkatu 4)
Pirteä musiikkihupailu Turku-Tukholma vie katsojat Itämeren aalloille katsomosta käsin! Laivaan on lastattu romantiikkaa, kolahtavia musiikkinumeroita ja kommelluksia yläkanteen asti. Näytökset (Uittamon Paviljongilla, Rykmentintie 29, Turku) 2.7.-15.8. aina klo 19. Liput: Peruslippu 30€, Lippupisteestä 33,50€ + toimitusmaksu alk. 1€ | S-etulippu 25€, Lippupisteestä 27,50€ + toimitusmaksu alk. 1€. Lohikeitto+saaristolaisleipä 35€, Lippupisteestä 38,50€ + toimitusmaksu alk. 1€ (Lippu sisältää esityksen sekä Lohikeiton ja saaristolaisleivän ennen esitystä klo 17 alkaen. Saavuthan ruokailemaan klo 18 mennessä. Hinta erikseen ostettuna 45/40€. Ryhmäliput vain teatterilta.
OSTA LIPUT www.lippu.fi
Hauska musiikillinen seikkailutarina Supermarsu. Kun 11-vuotias Emilia palaa kouluun kesäloman jälkeen, rehtori ilmoittaa koulurakennuksessa olevan hometta ja koulun siirtyvän tilapäisesti kelluvaan rakennukseen Vuosaaren edustalle. Mutta tämä on vasta alkusoitto muutosten syksylle. Näytelmässä on mukana parikymmentä Turun Nuoren Teatterin taitavaa lasta ja nuorta. Esitykset 9.8.-6.9. Liput: Peruslippu 18€/S-etulippu 15€, Lippu.fi. Kysy ryhmälippuja teatterilta!
OSTA LIPUT www.lippu.fi
Prinsessa Pikkiriikki herää aivan justiinsa niin, kuin muinakin aamuina keltaisessa puutalossa, jossa hänen lisäkseen asuvat Makkara-taikakoira sekä äiti ja isä. Aamupuuron jälkeen äiti kertoo järkyttävän uutisen – äidin sisuskaluihin on päässyt JOKU ja se JOKU aikoo muuttaa heille asumaan. Esityksen kesto on noin 45 minuuttia, ei väliaikaa. Esitykset alkavat aina klo 9.30, katsomossa on 55 paikkaa. Esitykset 18.8.-11.10. Liput: Peruslippu 10€, Lippupisteestä 11,50€ + toimitusmaksu alk. 1€. S-etulippu 8€, Lippupisteestä 9,50€ + toimitusmaksu alk. 1€. Ryhmäliput vain teatterilta. Esitys on myös tilattavissa.
OSTA LIPUT www.lippu.fi
Suuri Avaruusseikkailu on ajankohtainen näytelmä, joka käsittelee ilmastonmuutosta, rohkeutta ja ennakkoluulotonta ystävyyttä. Esitys on tehty kokonaan Turun Nuoren Teatterin nuorten voimin. Esityksessä on live musiikkia, laulua, tanssia ja taitavia näyttelijöitä. Esitykseen liittyy työpaja lapsille, kokonaiskesto on n. 1 tunti. Esitys on suunnattu lapsille, mutta sopii kaikenikäisille katsojille. Esitykset 15.8.-15.9. Liput: Peruslippu 12€/S-etulippu 10€, Lippu.fi. Kysy ryhmälippuja teatterilta!
OSTA LIPUT www.lippu.fi