Tanssiteatteri ERI

Yliopistonkatu 7 (sisäpiha)

www.eri.fi

02 250 1032

liput(at)eri.fi

Lippuvaraukset ja tiedustelut puh. 02 250 1032 ja sähköposti: liput(at)eri.fi. ERIn lipunmyynti on avoinna näytöskautena ma klo 11-18, ti-pe klo 10-15. Lippuja myy myös Lippupiste (Lippu.fi). Liput voi ostaa myös Lippupisteen toimipaikoista ja R-kioskeilta. Teatterin lippukassa avataan tuntia ennen esitystä. Varatut liput tulee lunastaa viimeistään viikkoa ennen esitystä, muuten varaus peruuntuu automaattisesti.

Tulevia tapahtumia

Ruletti - Vauhdikas ja humoristinen parodia tanssista. Ruletti on tanssi- ja ihmislajien hyrräävä peli. Punainen ja musta saavat rinnalleen huumorin koko värikirjon ja pelimerkit lentelevät. Parilliset ja parittomat käyvät kiihtyvään tanssiin, joka ilakoi baletista kansantanssin kautta moderniin ilmaisuun. Nykytanssia unohtamatta. Parketilla kliseet ja virtuoosisuus kiillottavat toisiaan. Esitykset 25.2.-8.5. Liput 28/26/15€, Lippu.fi.
Passio - pääsiäisen tragedia verevin kuvin. ERI esittää Tiina Lindforsin teoksen neljästi pääsiäispyhien aikaan omassa teatteritilassaan. Intiimi tila fokusoi kertomuksen kuinhenkilökohtaiseksi matkaksi pääsiäisen mysteerin äärellä. Teoksessa tanssii koko Erin ensemble sekä vierailija Helena Romppanen Simon Kyreneläisen roolissa. Jeesuksen viittaa kantavat sekä naiset että miehet ja kokonaisuus painottaa Kristuksen universaalia rakkaudensanomaa. Teos toi Lindforsille kirkon kulttuuripalkinnon vuonna 2011. Esitykset 1.-5.4. Liput 25/23/15€ Eristä, Lippu.fi.