Seikkailupuisto

Kupittaankatu 2
20520 Turku

www.turku.fi/seikkailupuisto

044 907 2986

seikkailupuisto@turku.fi

Lastenkulttuurikeskus Seikkailupuisto tukee lasten kulttuurisia oikeuksia tarjoamalla monipuolista taide- ja kulttuuritoimintaa lapsille ja nuorille, lapsiperheille sekä kouluille ja varhaiskasvatukselle ympäri vuoden. Seikkailupuisto on perustettu vuonna 1982 ja se on osa valtakunnallista lastenkulttuurikeskusten verkostoa. Seikkailupuisto on toiminut koko historiansa ajan, vuodesta 1982, lastenkulttuurin tuottajana. Vaihtuvat teatteriesitykset, osallistavat tapahtumat sekä työskentely taidepajoissa ovat toiminnan kulmakiviä. Seikkailupuiston toiminta on osa Turun kaupungin Vapaa-aikatoimialan Nuorisopalveluiden ylläpitämää toimintaa.

Kesäisin vehreä puistoalue leikkivälineineen tarjoaa mahdollisuuksia, joita ei tavallisesta leikkipuistosta löydä. Suihkusieni ja kahluuallas, puiston halki kiemurteleva puro ja liikennekaupunki ovat kaikki elementtejä, jotka tekevät Seikkailupuistosta ainutlaatuisen perhekohteen. Leikkipuistossa on myös pyörätuolikeinu. Talvikaudella sisätiloissa järjestetään ohjattua avointa toimintaa, teatteriesityksiä ja säännöllisesti kokoontuvia harrastusryhmiä.

Seikkailupuiston alue on aina avoinna ja sinne on vapaa pääsy. Ohjatut toiminnot sekä esitykset ovat osa maksullisia, osa maksuttomia. Kaikkiin esityksiin ja ohjattuihin toimintoihin on ilmoittauduttava etukäteen nettisivujemme kautta.


Seikkailupuiston alueelle on vapaa pääsy, ohjatut toiminnot sekä esitykset ovat maksullisia. Lippuvaraukset ja tiedustelut, puh. 044 907 2986 |  seikkailupuisto@turku.fi. Toimisto avoinna ma-to klo 9-15 (vain puhelut ja sähköposti).

Tulevia tapahtumia

Duo Color Express: Kukko Kiekuu, esitykset 24.-31.1.
Red nose company: Keisarin uudet vaatteet, esitys 29.1. klo 15.
Mutaveijarit, esitys 5.2. klo 15.
Plus-taidepajat - koko perheen taidepajat Seikkailutalolla, sunnuntaisin 22.1. alkaen.