Nuorten Taide- ja toimintatalo Vimma

Aurakatu 16

www.turku.fi/vimma

(02) 262 3129

Mikä on Vimma?
Vimma on nuorten taide- ja toimintatalo, joka tarjoaa monipuolista tekemistä, toimintaa ja tapahtumia kaiken ikäisille. Voit tulla harrastamaan kädentaitoja sekä musiikkia ja mediaa, osallistua tapahtumiin tai piipahtaa vain aistimaan tunnelmaa. Löydät Vimman Turun ydinkeskustasta Aurakadulta.

Tilat
Päivisin talon toimintaan osallistuvat koululais- ja muut ryhmät. Iltaisin kokoontuvat monenlaiset vapaa-ajan harrasteryhmät. Katutason kahvila ja ilmaiset nettipäätteet ovat kaikkien käytettävissä. Vimman tiloja vuokrataan kokoontumistiloiksi sekä erilaisten tilaisuuksien ja tapahtumien järjestämiseen.

Esteettömyys
Vimma on rakennettu täysin esteettömäksi. Liikuntarajoitteiset pääsevät sisään kahta eri kautta: joko talon katutason "ylälaidasta" soittamalla ovikelloa, tai takapihan rampista. Talon jokaiseen kerrokseen pääsee suurella hissillä ja kaikissa kerroksissa on inva-WC.

Rakennuksen historia
Vimma avattiin vuonna 2006. Rakennus on suunniteltu vuonna 1906 Turun Suomalaiseksi tyttökouluksi, ja vuosina 2004–2006 se kunnostettiin nuorten käyttöön. Rakennuksen tyyli on sekoitus uusgotiikkaa ja kansallisromantiikkaa keskiaikaisin vivahtein.

Henkilökunta
Vimman henkilökunta koostuu eri alojen osaajista. Vimmalaisia on yhteensä noin 35. Nuorten taide- ja toimintatalo Vimma on osa Turun kaupungin vapaa-aikatoimialan nuorten palveluja. Nuorten palvelujen asiakaspalvelu sijaitsee Vimmassa.


Avoinna ma-pe klo 9-20. Puh. (02) 262 3129.

Tulevia tapahtumia