Nutturlan Makasiiniteatteri

Kollin makasiini, Kärryistentie 452
21270 Nousiainen

www.makasiiniteatteri.fi

0400 742 914

info(at)makasiiniteatteri.fi

Nutturlan Makasiiniteatteri on tullut tunnetuksi huolella tehdyistä kesäteatteriesityksistään ainutlaatuisessa kesäteatteritalossaan Kollin makasiinissa Nousiaisten Nutturlassa.

Kollin makasiini on viime vuosisadan alussa rakennettu maatalousrakennus, joka sijaitsee kalliolla. Ilta-aurinko hyväilee metsän siimeksessä olevaa rakennusta. Makasiiniin on rakennettu korotettu näyttämö ja porrastettu katsomo sekä sen kylkeen kahvilaterassi. Hämärässä, ilmavassa tilassa voi tuntea oikean teatterin tunnelman. Valo- ja äänitekniikka mahdollistavat talviteatterimaisen näytelmätarjonnan.

Ohjelmassa on ollut lähes poikkeuksetta kotimaisia näytelmiä: klassikkoja ja muutama arkistojen kätköistä löytynyt harvinaisuus. Kollin makasiinissa tehdään perinteistä, konstailematonta teatteria yleisöä hemmotellen.

Näytäntöjä kesällä on parisenkymmentä ja katsomo on 200-paikkainen.

Muulloin Nutturlan Makasiiniteatterin toimipaikkana on Nousiaisten Työväentalo. Syksyisin alkavat näytelmäkerhot lapsille, nuorille ja aikuisille. Kaikille omat kerhot, joista nuorten- ja lastenryhmää pyöritetään yhteistyössä Raisio-Opiston kanssa. Järjestämme myös kursseja ja koulutusta jäsenistöllemme.

Nutturlan Makasiiniteatteri on perustettu 1983 Nutturlan kylässä. Teatterin ensimmäinen puheenjohtaja oli Risto Harne. Hän luotsasi teatteria noin 17 vuotta ja hänen jälkeensä Sari Päiviö siirtyi puheenjohtajaksi. Vuodesta 2004 teatterin puheenjohtajana on toiminut Riia Bergring.


Puh. 0400 742 914 | info(at)makasiiniteatteri.fi. Liput myös osoitteesta makasiiniteatteri.tapahtumiin.fi.

Tulevia tapahtumia

Kesällä Kollin makasiinissa nähdään jännityskomedia Kuin tuhka tuuleen. Esitykset 19.6.-21.7.
OSTA LIPUT