Aurinkobaletti

Manilla, Itäinen Rantakatu 64
20810 Turku

www.aurinkobaletti.fi

(02) 284 0100

info@aurinkobaletti.fi

Aurinkobaletti on turkulainen nykytanssiryhmä ja tanssiteatteri, jonka ohjelmisto tarjoaa esityksiä niin aikuisille, lapsille kuin ryhmillekin. Ryhmä on saanut kiitosta uusiutumiskyvystään sekä vahvasta ensemblestaan, joka on valmis rikkomaan oman genrensä rajat. Aurinkobaletin taiteellisena johtajana toimii tanssija-koreografi Urmas Poolamets.

Ryhmän toimintaa ohjaavat yhteisöllisyys, monipuolisuus ja avoimuus uusille virtauksille. Aurinkobaletin keskeisenä tavoitteena on ylläpitää tanssin asemaa muiden taiteiden rinnalla ja viedä tanssia sinne, missä sitä ei muuten ole tarjolla. Poikkitaiteelliset tuotannot ja monipuolinen yleisötyö ovat Aurinkobaletin arkipäivää.

Aurinkobaletin toimintaa tukevat opetus- ja kulttuuriministeriö ja Turun kaupunki, jotka mahdollistavat taiteen luomisen, tanssitaiteilijoiden työllistämisen sekä toiminnan kehittämisen ympärivuotisesti. Aurinkobaletin kotinäyttämönä toimii Turun Aurajokirannassa Manillan tehtaassa sijaitseva Manilla-teatteri.


Lippuvaraukset: puh. 02 284 0100 (arkisin klo 12–15) | info@aurinkobaletti.fi. Voit ostaa lippuja kätevästi toimitusmaksutta verkkokaupastamme (liput.aurinkobaletti.fi). Lippuvarauksia voit tehdä myös puhelimitse arkisin klo 12–15 tai sähköpostitse. Huomaathan, että sähköposteihin vastaamme vain arkipäivisin. Esitysten yhteydessä lipunmyynti ja kahvio avautuvat tuntia ennen esitystä.

Tulevia tapahtumia

Tilattavissa: Todellinen prinssi on tanssiteos leikki- ja ystävyystaidoista. Hauskassa koko perheen teoksessa etsitään sydänystävää, jonka kanssa jakaa iloja ja suruja – sellaisella vauhdilla, että hitaammat auttamatta tippuvat kärryiltä! Ikäsuositus: +4 vuotta. Kesto: n. 50 min. Teos on tilattavissa erilaisiin tapahtumiin ja kiertueille. Tilaukset ja tiedustelut: puh. 050 470 1618.
Tilattavissa: Hetki tanssien -paketti on Aurinkobaletin kevyt työpaja tai pienteos erilaisten ryhmien tarpeisiin. Tilaukset ja tiedustelut: puh. 050 470 1618.
Tanssiva tammikuu 2022: Vieraanamme Satu Tuittila ja työryhmä: Vähin äänin. Rehellinen ja toiveikas esitys elonkirjon köyhtymisestä. Näytökset Pe 21.1. klo 19, La 22.1. klo 17, Su 23.1. klo 15.
OSTA LIPPU
Minne kutsua Liza? Valikoima vähemmän vakavia ohjeita, miten tanssin avulla hajotetaan ja luodaan maailman havainnoimisen keinoja. Koreografia: Sasha Pepeljajev. Esitykset Manilla-teatterissa 25.2.-12.3.
OSTA LIPPU