Ruskon kesäteatteri

Vanhatie 11 (Rusko)
21290 Rusko

https://www.ruskonkesateatteri.fi

0400 969 151

ruskonkesateatteri@gmail.com

Käytännön vinkkejä teatteriin tuleville

Esityspaikka Ruskon Kesäteatterin näyttämö sijaitsee idyllisessä ympäristössä Ruskon Nuorisotalon pihapiirissä osoitteessa Vanhatie 11, Rusko. Suomen kesäiset illat eivät aina ole sääolosuhteiltaan aivan leppeimmillään, joten kannattaa varautua lämpimin vaattein. Katettu katsomomme suojaa sateelta.

Huomioithan että esityksen tallentaminen ja valokuvaaminen on kielletty. Matkapuhelimet tulee sulkea esityksen ajaksi. Musiikin toistamiseen käytämme sähköistä äänentoistoa.

Katsomossa on tietty määrä pyörätuolipaikkoja. Mikäli tarvitset pyörätuolipaikkaa, ota etukäteen yhteyttä lipunmyyntiimme.

Paikoitustila

Paikoitusalue sijaitsee nuorisotalon pihaan käännyttäessä heti oikealla (merkitty P-merkillä). Ruuhkatilanteessa neuvoa paikoitukseen voi kysellä lipunmyyntipisteestä. Mikäli mahdollista kannattaa paikalle tulla kävellen tai pyöräillen.

Buffetti

Esityksen väliajalla on mahdollista ostaa buffetista kahvia, mehua, leivonnaisia, makeisia, jäätelöä ja grillimakkaraa. Buffetin tuotto menee kesäteatteritoiminnan tukemiseen.

Kukkaset

Mikäli haluat muistaa esiintyjiä tai tiettyä esiintyjää kukkatervehdyksellä, voit antaa kukat ennen esitystä lipunmyyntipisteeseen. Tervehdys toimitetaan näyttelijöille.


Näyttämö sijaitsee Ruskon nuorisotalon pihapiirissä. Puh. puh. 0400 969 151 | ruskonkesateatteri@gmail.com.

Tulevia tapahtumia

Murhamysteeri. Ruskon kansakoululla on havaittu haamuperäistä ilkivaltaa ja hätiin kutsutaan Haamusiepparit Oy:n asiantuntijat. Professoreiden täytyy selvittää, millainen tragedia koululla on aikoinaan tapahtunut. Alkaa aikamatka 1950-luvun kansakoulun arkeen, joka on pullollaan salaisuuksia, suuria tunteita ja dramaattisia käänteitä. Kuka murhasi kenet ja miksi? Esitykset 13.10.-2.12.
OSTA LIPUT