Tapahtumat

Teatteri ja tanssi

AurinkobalettiManilla, Itäinen Rantakatu 64
Tilattavissa: Hetki tanssien -paketti on Aurinkobaletin kevyt työpaja tai pienteos erilaisten ryhmien tarpeisiin. Tilaukset ja tiedustelut: puh. 050 470 1620.
Tilattavissa: Todellinen prinssi on tanssiteos leikki- ja ystävyystaidoista. Hauskassa koko perheen teoksessa etsitään sydänystävää, jonka kanssa jakaa iloja ja suruja – sellaisella vauhdilla, että hitaammat auttamatta tippuvat kärryiltä! Ikäsuositus: +4 vuotta. Kesto: n. 50 min. Teos on tilattavissa erilaisiin tapahtumiin ja kiertueille. Tilaukset ja tiedustelut: puh. 050 470 1620.
Tilattavissa. Yleisötyö. Esitysten lisäksi Aurinkobaletti tarjoaa toiminnallista ohjelmaa niin lapsille, nuorille kuin aikuisillekin. Yleisötyön ytimessä ovat teoksiin liittyvät tanssityöpajat. Lisäksi järjestetämme taiteilijatapaamisia, keskustelutilaisuuksia, luentoja sekä tanssidemoja erilaisille kohderyhmille erilaisissa tiloissa kuten kouluissa ja oppilaitoksissa. Tilaukset ja tiedustelut: puh. 050 470 1620.
Tilattavissa. Aurinkobaletin tanssiteos Kuinka kiivetä kukkulalle – ja sieltä alas on keväällä mukana Turun kaupungin Elämyspolku-ohjelmassa. Tarjoamme 3.- ja 5.-luokkalaisille näytöksen ja tanssityöpajan yhteishintaan á 12 €. Tilaukset ja tiedustelut: puh. 050 470 1620.
Lue lisää Elämyspolusta
Kuinka kiivetä kukkulalle – ja sieltä alas. Don Quijoten tarinasta inspiraationsa saanut koko perheen tanssisatu. Esitykset 20.5.-4.6.
OSTA LIPUT
Salon TeatteriMariankatu 3
Tulossa keväällä 2022: Tippukivitapaus - Laura Ruohosen samannimiseen runoteokseen ja Anna-Mari Kähärän musiikkiin perustuva koko perheen musikaali. Teos palkittiin vuoden 2017 parhaana näytelmätekstinä ja parhaana lastenlevynä 2018. Suosittelemme näytelmää yli 3-vuotiaille. Teatterin lipunmyynti ottaa yhteyttä kaikkiin, joilla on liput kevään 2021 peruttuihin esityksiin. Toivomme, että mahdollisimman moni lipun ostaneista vaihtaisi lippunsa tuleviin esityksiimme. Voit myös vaihtaa esitysliput vuoden voimassa olevaan lahjakorttiin tai pyytää lippurahojen palautusta. Paras tapa tukea teatteria on ostaa lippu tulevaan esitykseen.
TEHDAS TeatteriManilla, Itäinen Rantakatu 64
Jeanne d’Arc Living - Parasta elämäntyyliä!!!! Ylevää ja karkeaa yhdistävä esitys vallasta, karismasta, positiivisesta vimmasta, agitaatiosta, hurmiosta, fanittamisesta, Jeanne d’Arcista ja noitavainoista. Ohjaus ja dramaturgia Louna-Tuuli Luukka. Yhteistuotanto Circus Maximuksen kanssa. Esitykset 29.4.-28.5.
OSTA LIPUT
Turun KaupunginteatteriItäinen Rantakatu 14
Stand up, Teatteri! Kevään 2022 klubit (K18). Pe 25.3. klo 18.30 Tommi Tuominen, Inka Valima, Fredi Lilius Mc, Tomi Walamies. La 30.4. klo 18.30 Tommi Mujunen, Aatu Raitala, Anna Rimpelä, Matti Patronen. Ke 25.5. klo 18.30 André Wickström, Ilari Johansson
OSTA LIPUT
Miestä näkyvissä. Siis miten hukassa voi olla?! Esitykset Naantalin Emma Teatterissa 3.6.-13.8.
OSTA LIPUT
Peter Pan. Tule mukaan Mikä-Mikä-seikkailuun! J.M. Barrien klassikkotarina nähdään uudelleen dramatisoituna Vartiovuorella. Tom Petäjän dramatisoima ja ohjaama seikkailu on tunteikas ja viihdyttävä musiikkinäytelmä. Esitykset 14.6.-19.8. Ikäsuositus: yli 3-vuotiaille (alle 3-vuotias sylissä maksutta). Liput myynnissä nyt Lippupisteen kanavissa:
OSTA LIPUT