Teemu Vesterinen viittoilee Klubilla perjantaina ja lauantaina.


25.09.2009 | Festivaali

Hynynen paahtuu viikonloppuna

Nousevinta klubien ja lavojen ohjelmanumeroa ei pidä etsiä DJ-armeijasta, bänditoiminnasta tai teatteri- ja musikaalilavoilta. Ehei, nousevin trendi stagella kuin stagella on stand up -toiminta.

Päästäksesi tästä herkusta osalliseksi sinun on oikeasti varattava liput ajoissa. Paikanpäällä on vastaavasti syytä varautua pahaan tungokseen hysteerisesti öhöttelevien ihmisten keskellä.

Vuoden 2009 Stand Up, Turku! esittelee standupin eli lavakomiikkagenren suurimmat kotimaiset nimet tiiviinä pakettina, lisäksi stagella avautuu pahasuinen vieras USA:sta.

Doug Stanhopen yhteydessä mainitaan mielellään nimiä kuten Richard Pryor, Lenny Bruce, Sam Kinison ja Bill Hicks, mikä on tietenkin suurin mahdollinen kunnianosoitus Stanhopelle. Puhutaan kuitenkin alan suurimmista legendoista. Lauantaina siis Vanhaan Dominoon, huomautamme erikseen, että sinne ehtii futis- tai salibandymatsistakin.

Kaupan päälle Stand Up, Turku! tarjoaa Suomen ensimmäisen roastauksen. Roastauksessa tylytetään jotakin julkisuuden henkilöä kovaa ja korkealta mutta kunnioituksella. Turussa lavapilkan kohteeksi joutuvat Jouni Hynynen ja Maria Veitola. Ensinmainittu eittämättä syystäkin, mitäs itse aloitti. (jn)

Stand Up, Turku! 25.-26. syyskuuta, useita esityspaikkoja (ks. Mobilen päiväkohtainen kalenteri "Tapahtumat").

Satunnainen juttunosto

Juttuarkisto
Turun Aika -näköislehti

Turun Aika -näköislehti

Lue näköislehti