Mediatiedot

Turun Aika Talvi 2022-2023 -kaupunkilehti on jaossa 9.12.-16.2.
Seuraava numero: Kevätlehti 2023 ilmestyy 17. helmikuuta (dl pe 27.1.)
Turun Aika: Kevätlehti 2023 -mediakortti (.pdf)
Lehden jakopaikat

Mediamyynti

Raimo Kurki
Puh. 045 656 7216
etunimi.sukunimi@mobilekustannus.fi

 

Pirkko Puurunen
Puh. +358 40 507 1002
etunimi.sukunimi@mobilekustannus.fi

Vastuu julkaistavasta aineistosta sekä jakelusta

Ilmoittaja-asiakas on vastuussa mainontansa mahdollisesti aiheuttamista vahingoista kolmannelle osapuolelle tai Mobile-Kustannus Oy:lle.

 

Mikäli ilmoitusta ei tuotannollsiista tai muista toiminnallisista syistä (esim. lakko) tai asiakkaasta johtuvasta syystä kuitenkaan voida julkaista, Mobile-Kustannus Oy ei vastaa ilmoittajille mahdollisesti aiheutuvasta vahingosta.

 

Mobile-Kustannus Oy:n vastuu ilmoituksen poisjäämisestä tai julkaisemisessa sattuneesta virheestä rajoittuu ilmoituksesta maksetun hinnan palauttamiseen.

 

Lehdet toimitetaan jakopisteisiin force majeure (lakko, tuotannolliset häiriöt, viranomaisrajoitukset, jakopaikan toiminnan loppuminen tai kiinniolo tms.) -varauksin.

Ilmoitusten peruutusehdot

Ilmoitustilavarausten peruutukset on tehtävä viimeistään viisi (5) arkipäivää ennen aineiston toimitusaikaa. Jos peruutus tehdään myöhemmin, veloitamme 50 % ilmoituksen hinnasta. Jos ilmoitus perutaan aineiston toimitusajan jälkeen tai asiakas ei toimita aineistoa sovitusti, Mobile-Kustannus Oy on oikeutettu veloittamaan asiakkaalta ilmoitustilasta sovitun hinnan.