Turun tuomiokirkon poikakuoro Chorus Cathedralis Iuniorum johtajanaan Heikki Rainio.


10.12.2010 | Konsertti

Jouluoratorion taika

Korkeakulttuurin saralta on vaikeaa löytää teosta, joka symbolisoisi joulunaikaan liittyvää hengellistä kokemusta paremmin kuin J.S. Bachin Jouluoratorio. Pitkään 1700- ja 1800-luvuilla unohduksissa ollut eurooppalainen klassikko on joulun alla nautittavissa myös Turussa.

Chorus Cathedralis Iuniorum eli Turun tuomiokirkon poikakuoro saa Maariaan vieraakseen Tallinnan barokkiorkesterin sekä solisteikseen Pia Pajalan (sopraano), Minna Laukkasen (altto), Mikko Laihon (basso) ja Markku Lautjärven (tenori). Kapellimestarina toimii kuoron johtaja Heikki Rainio.

CCI on aktiivisena myös perinteisten joululaulujen saralla. Viikkoa ennen jouluaattoa Tuomiokirkossa kuoron vieraina ovat Jorma Hynninen (baritoni), Kalevi Kiviniemi (urut) ja Anna Rainio (viulu), Heikki Rainion vastatessa musiikinjohdosta. (jn)

Chorus Cathedralis Iuniorum – Turun tuomiokirkon poikakuoro: J.S.Bach: Jouluoratorio I-III. Maarian kirkko sunnuntaina 12. joulukuuta.
Chorus Cathedralis Iuniorum – Turun tuomiokirkon poikakuoro, perinteinen joulukonsertti. Turun tuomiokirkko torstaina 17. joulukuuta.

Satunnainen juttunosto

Juttuarkisto
Turun Aika -näköislehti

Turun Aika -näköislehti

Lue näköislehti