Koria Kitten Riot Turun Klubilla pari vuotta sitten. (Kuvaaja: Tomi Palsa)


31.10.2014 | Keikka

Musiikillisen gastronomian lähteillä

Flavor of the Monthin tärkeä työ powerpopin ilosanoman levittäjänä ei hälvene turkulaisella klubikartalla. Jylhimpään murrosikään ehtinyt Mikko Lappalaisen (Boomhauer, Ben's Diapers) klubi poikkeaa poluiltaan tarvittaessa myös indien ja americanan suuntaan. Ja miksi ei poikkeaisi, jo pyhän Posiesin tuotannossa nämä teemat löivät kättä luovasti yhteen.

Koria Kitten Riot on ideaali esiintyjä FOTM:lle. Puuhamies Antti Reikon tausta on laulaja-lauluntekijä-perinteessä, jota on nyttemmin onnistuneesti jalostettu myös bändimuotoon. Herkemmät korvat löytävät hänen musiikistaan vaikuttimia Simon & Garfunkelista alkaen. Kohti nykyhetkeä saavuttaessa Bright Eyesin ja Elliott Smithin vaikutus on ollut ilmeinen.

Illan avaa helsinkiläinen Dandy Lion Tamer, englantilaisen Rebecca Clampin ja Hollannista Suomeen muuttaneen Hans Wesselsin muodostama folkduo. Pienen mittakaavan musiikillinen gastronomia tuskin juurikaan paranee tästä illasta. Ota ruokalappusi ja käy. (jn)

Flavor of the Month: Koria Kitten Riot, Dandy Lion Tamer + Flavour of the Month DJ team. Pikku-Torre perjantaina 7. marraskuuta.

Satunnainen juttunosto

Juttuarkisto
Turun Aika -näköislehti

Turun Aika -näköislehti

Lue näköislehti