Satu Kankariston vastuulla ovat Ruisrockin ruokatarjonta sekä julkisten kuljetusten sujuminen. (Kuvaaja: Roope Lipasti)
26.05.2017 | Kesälehti - Roope Lipasti

Satu Kankariston kesätärpit

Ruisrockin tuottaja Satu Kankaristo on ollut järjestämässä festivaalia jo vuodesta 2004. Ja rokkamassakin hän kävi ensimmäisen kerran jo vuonna 2001. Kankariston vastuulla ovat festarialueen ruokatarjonta sekä bussi- ja taksikuljetusten sujuminen alueelle ja sieltä pois:

– Näihin molempiin on viime vuosina panostettu paljon. Nykyään festareilta saa hyvin monenlaista ruokaa, ei tarvitse tyytyä makkaraperunoihin, vaikka niitäkin kyllä saa. Ei myöskään ole ihan pieni homma saada 25 000 ihmistä kulkemaan sujuvasti. Olemme tehostaneet bussien lipunmyyntiä ja toisaalta sitä miten ja minne ne tulevat, joten kaiken pitäisi mennä tänä vuonna entistä sujuvammin.  

Ja ne tärpit:  

1. Ultra Bra on tietenkin yksi ehdoton Ruisrockissa. Se aikoinaan loi kokonaisen uuden musiikkityylin, eikä ole moista bändiä ollut sittemmin. Itse kuuntelin sitä jo silloin kun se oli voimissaan, joten on hauska nähdä millainen se on nyt.

2. Alma. Alma esiintyy myös lauantaina kuten Ultra Brakin. Alma nyt vain on niin upea. Ja jotenkin ihan puskista tullut – sellaista ääntä ei ole kellään muulla. Olen hänet kerran nähnyt, Tampereella, ja se taisi olla peräti ensimmäinen ikään kuin ihan oikea keikka ja se oli loistava. Jännä nähdä miltä hän kuulostaa festareilla

3. Turbaani. Ulkoruisrockilliseksi tärpiksi valitsen Turbaanin  eli Turun Urbaanin festivaalin elokuussa. Kyseessä on ihan uusi kaupunkifestari, jossa on kaikenlaista taidetta ja kulttuuria ympäri kaupunkia. Se täytyy tietenkin  katsastaa!

Roope Lipasti

Satunnainen juttunosto

Juttuarkisto
Turun Aika -näköislehti

Turun Aika -näköislehti

Lue näköislehti