Kitaristi Niklas Winter (oik.) saa juhlakonsertissaan rinnalleen vibrafonisti Severi Pyysalon (vas.) ja basisti Filip Augustsonin.


11.04.2014 | Keikka

Se jazzahtavin Winter

Kitarismin saralla Winter on luottonimi jos joku. Johnny Winterin ansiot bluesrockin saralla ovat kiistattomat ja samaa voi sanoa Niklas Winterin ansioista suomalaisen jazzin uudistajana. Turkulainen oman tiensä kulkija on lanannut uutta latua nyt kaksikymmentä vuotta ja on korkea aikakin juhlia saavutuksia kevyellä reptrospektiivillä.

20-vuotisjuhlakonsertissa Winterin rinnalla nähdään pitkäaikainen tutkapari, mestarivibrafonisti Severi Pyysalo. Duo ovat instrumentalisteina soittimiensa valtakunnan huippuja, joten yhteenliittymältä voi odottaa suuria. Flame Jazz -illassa tutkapari seurakseen ruotsalaisen huippubasisti Filip Augustsonin. Ympyrä sulkeutuu komeasti pohjoismaisellakin tasolla.

Samalla juhlakonsertti jatkaa Flame Jazzin korkean profiilin tapahtumia miellyttävän paikallishenkisesti. Aina huutomerkkejä ei tarvitse hakea kotikontuja kauempaa tai pääkaupunkiseudulta. (jn)

Winter / Pyysalo / Augustson, Åbo Svenska Teater perjantaina 11. huhtikuuta.

Satunnainen juttunosto

Juttuarkisto
Turun Aika -näköislehti

Turun Aika -näköislehti

Lue näköislehti