Battle Patrol on osa Fest-O-Raman vahvaa turkulaista musiikkiedustusta.


06.04.2012 | Festivaali

Uutta pöhinää festariviidakossa

Ruisrockin ja DBTL:n kasvettua ulos alkuperäisistä ideaaleistaan ja Koneiston jäätyä enemmän tai vähemmän suutariksi, miltä näyttää uuden sukupolven festarituottaminen Turussa? Melko lupaavalta uskaltaa varmasti moni sanoa. Ilmiö on jo vakiinnuttanut paikkansa kesän ykköstapahtumana underground-vinkkelistä ja perässä seuraa monia muitakin potentiaalisia tapahtuma-aihioita musiikista designiin ja burleskiin.
 
Fest-O-Rama on monitaiteellinen tapahtuma, jossa tällä kertaa keskitytään musiikkiin. Pääesiintyjiksi haalittujen Reginan ja The Magianin (BEL) ohella tapahtumassa esiintyy vahva turkulainen musiikkiedustus. Mukana ovat Jori Hulkkonen presents Third Culture, The New Tigers, Battle Patrol ja Loft Apartment.
 
Tarjolla on myös Deligo Cateringin iltapalaa hipstereille sekä visuaaleja Mattir:n toimesta. Tässä selvästikin ymmärretään konseptoinnin päälle ja se lupaa hyvää kaupungissa, joka jossain vaiheessa menetti festivaalien pääkaupungin kruununsa jonnekin kauas Varsinaisen Suomen rajojen ulottumattomiin. (jn)

Fest-O-Rama, Klubi lauantaina 14. huhtikuuta. (jn)

Satunnainen juttunosto

Juttuarkisto
Turun Aika -näköislehti

Turun Aika -näköislehti

Lue näköislehti