Tekstipainotteiset miesrokkarit A.W. Yrjänä ja Herra Ylppö kumppaneineen esiintyvät Logomossa.
07.09.2012 | Keikka

Vanhoja poikia viiksekkäitä

Jos 1990-luku tuntuu viekoittelevan nostalgiselta ajanjaksolta, kannattaa viikonloppuna askeleet suunnata Logomoon. Perjantaina paikassa koetaan täyslataus ajalta, jolloin synkän tekstipainotteiset miesrokkarit vielä olivat kansakunnan kaapin päällä vakavine ilmeineen. A.W. Yrjänä, Kauko Röyhkä, Jarkko Martikainen ja heidän kruununperijänsä Anssi Kela ja Herra Ylppö ovat sellaista suomirockin Kremliä että pois alta. Tehtaan takuu on, että trendikkäitä polyrytmejä tai muita epäilyttäviä hipsterismejä ei tässä kyydissä sallita.

Illan clue on kohtaamiset artistien välillä. Yrjänä laulaa yllättävien CMX-biisien lisäksi häävalssin duona Kikke Heikkisen kanssa.
Konsertissa kuullaan myös Mariskan cover Poika nimeltä Päivi ja monta muuta yllättävää esitystä. Superkokoonpanon synty liittyy Porvoon uuden kulttuurikeskuksen avaamiseen. Miten Turku vastaanottaa kenties ajasta ja paikasta hieman irrallaan olevan elämyksen, jää nähtäväksi. (jn)

Kauko Röyhkä, Herra Ylppö, Mariska, Anssi Kela, A. W. Yrjänä, Jarkko Martikainen & co. Lilith-orkesterin kanssa. Logomo perjantaina 7. syyskuuta.

Satunnainen juttunosto

Juttuarkisto
Turun Aika -näköislehti

Turun Aika -näköislehti

Lue näköislehti