Kaksikymmenvuotinen ura on vienyt Amorphiksen hyvän tason kansainväliseen näkyvyyteen, lisäksi kotimarkkinoillakin homma toimii hienosti.


10.12.2010 | Keikka

Vielä kerran pojat

Amorphis on yksi suomimetallin suuria, sen kaiketi voi tässä vaiheessa todeta ilman pelkoa vanhan vihtahousun kostosta. Kaksikymmenvuotinen ura on vienyt bändin hyvän tason kansainväliseen näkyvyyteen, lisäksi kotimarkkinoillakin homma toimii hienosti.

Kalevalaisesta suomitematiikasta mielellään ammentava progehtava örinametalli on tuottanut bändille useamman kultalevyn. Loistava saavutus ottaen huomioon, että Amorphis ei missään vaiheessa ole varsinaisesti esittänyt musiikkia medialle, siis pyrkinyt lähtökohtaisesti hakemaan tuotannollisia ratkaisuja, jotka maksimoisivat paikan radioiden tai tv-kanavien soittolistoilla.

Loppuvuoden klubikierroksella otetaan nopea katsaus takaisin menneisyyteen. Magic & Mayhem -levyn kiertueella bändi soittaa uusina versioina alkuvaiheen klassikoitaan nykykokoonpanolla. Selkeä musti kaikille alakulttuuripääkaupungin kansalaisille. (jn)

Magic & Mayhem – Tales From The Early Years: Amorphis – Klubi torstaina 16. joulukuuta.

Satunnainen juttunosto

Juttuarkisto
Turun Aika -näköislehti

Turun Aika -näköislehti

Lue näköislehti