Ukkosmaineella on hassuttelevan alakulttuurin kaikki attribuutit hallussa.
08.05.2015 | Keikka

Eurodance on huonoimmillaankin parasta

Kyynisesti voisi arvioida, että indie-estetiikka on junteimmillaan silloin kuin se pyrkii nauramaan junttiudelle. Toiminta vetäisi eh, nimittäin, Spede Pasasenkin vakavaksi. Erityisen vahvasti BS-bingon sävelet kaikuvat silloin kun popparit alkavat eksperimentoida käsitteillä kuten “koneet”, “ysäri” ja “eurodance”. Lisäpisteitä toki heavy metalliin tai saksalaisuuteen liittyvistä referensseistä.

Ukkosmaineella on hassuttelevan alakulttuurin kaikki attribuutit hallussa, joten nähtäväksi jää miten Turun debyyttikeikka kaiken nähneessä Dynamossa etenee. Klaus Thunderin ja Wilhelm Meisterin kunniaksi on toki sanottava, että projekti pystyy ottamaan sen kuuluisan seuraavan askeleen tuotannossaan. Osa ralleista toimii sellaisenaan ilman jo hieman elähtäneiltä vaikuttavia ironiaan ja sarkasmiin liittyviä viittauksiakin.

Toisaalta miksei maakuntien pitkäaikainen yrittäjä voisi osua sulkineen ja karvoineen jackpottiin. Tsekkaa Mattolaituri-sinkku Bandcampista ja päätä onko tämä sinun juttusi vai ei. Turhasta totisuudesta viis. Onhan nyt kevätkin.

Dynamossa Ukkosmainetta lämmittelee ensimmäisen albuminsa digitaalisesti huhtikuun alussa julkaissut (proto)Torvinen, joka on Eläin-yhtyeestä tunnetun Timo Torvisen sooloprojekti. (jn)

Ukkosmaine ja (proto)Torvinen, Dynamo lauantaina 9. toukokuuta.

Satunnainen juttunosto

Juttuarkisto
Turun Aika -näköislehti

Turun Aika -näköislehti

Lue näköislehti