Miten pitkään turkulaiset saavat nauttia Sakun taidoista - se jää nähtäväksi.


07.01.2005 | Jääkiekko

Hän on täällä tänään

TPS-fanien loppumattomalta tuntunut Saku Koivun odotus alkoi jo muistuttaa Samuel Beckettin kuuluisaa näytelmää Huomenna hän tulee, jossa päähenkilöt jaksavat päinvastaisista merkeistä huolimatta uskoa Godot-nimisen henkilön saapuvan viimeistään aamunkoitteessa.

30.12. oli sitten se päivä, jolloin turkulaisten kärsivällisyys palkittiin. Ja hyvää kannatti odottaa, sillä Saku teki avauspelissään yhden maalin ja syötti toisen. Jännättävää on kuitenkin vielä edessä, sillä vasta 14.1. tehdään lopullinen päätös siitä, josko NHL-kausi sittenkin pelattaisiin. Tällä hetkellä moni ei kauden alkamisen puolesta löisi vetoa, mutta yllättävä sopu NHL-pelaajien ja -pomojen välillä saisi pettyneiden fanien aatokset kääntymään Beckettistä toiseen näytelmään eli William Shakespearen klassikkoon Paljon melua tyhjästä.

Kävi miten kävi, Saku Koivu pelaa ainakin vielä Jokerit-pelin. Narripaitoihin hankittua Teemu Selännettä ei sen sijaan vielä tässä vaiheessa jäällä nähdä. (mm)

Jääkiekon SM-liiga: TPS-Lukko lauantaina 8. tammikuuta klo 17.00 ja TPS-Jokerit torstaina 13. tammikuuta klo 18.30 Elysée Areenalla.

Satunnainen juttunosto

Juttuarkisto
Turun Aika -näköislehti

Turun Aika -näköislehti

Lue näköislehti