22.02.2013 | Kevätlehti - Roope Lipasti

Keväthangille!

Keväällä monet suuntavat kohti Lapin hiihtokeskuksia. Mutta miksi lähteä merta edemmäs nolaamaan itseään, kun saman asian voi tehdä paljon halvemmalla Turussakin? Helpoimmin se onnistuu seuraamalla Mobilen kymmenen askeleen Lapin taika -ohjelmaa.

1. Laita sukset auton kattotelineelle, aja auto Hirvensalon rinteeseen, unohda se sinne ja mene viikoksi baariin. Niin ne Rukallakin tekevät.

2. Laita ämpärit jalkaan ja kuvittele että ne ovat laskettelumonot. Mene niiden kanssa tanssimaan Tinatuoppiin.

3. Päivätanssien jälkeen nouse Hirvensalon laskettelurinteen huipulle ja juo hiihtohississä pullollinen kossua. Soita palokunta hakemaan sinut alas moottorikelkan kanssa. Pyydä saada ohjata kelkkaa ja kun et saa, kerro mitä arvelet kuskin seksuaalisesta suuntautumisesta.

4. Lähde kaupungille ja vonkaa jokaiselta vastaantulijalta seksiä. Jos joku ei suostu, roiku hänen kintereillään pari korttelia ja osoita epätoivoisuutesi lupaamalla ottaa ämpärit pois jalasta aktin ajaksi.

5. Ohjelmoi kännykkä lähettämään joka ilta automaattinen tekstiviesti kotiin, jossa sanotaan: ”Kelit hienot, hiihdetty niin paljon, ettei jaksa iltaisin kuin nukkua. Kauhea ikävä. Pus pus.”

6. Pukeudu pilkkihaalareihin ja mene Aurajoen rantaan pilkkimään. Riittää varmaan, että pilkit ihan siinä puistonpenkillä.

7. Ihan vain kokemuksen vuoksi: mene hiihtämään Nunnavuoren pururadalle ja keksi työreformi tai joku vastaava. Huomaat, miksi kukaan ei oikeasti hiihdä – se saa ihmisen miettimään kummia.

8. Laita peruukki päähän ja pue ylle jotain räikeää, jonka sitten puoliksi riisut, osta kaljaa muovituoppiin ja mene Kauppatorille juomaan se. Pidä hirveää meteliä rahoistasi ja koeta ostaa Hesburgerilta kaljaa kaikille.

9. Lähde illalla ihan randomisti jollekin omakotialueelle, soita mitä tahansa ovikelloa ja ehdota, että pääset mukaan bileisiin ja makuuhuoneeseen.

10. Ennen kuin palaat kotiin Itäharjulle käy ostamassa tuliaisiksi Stockkalta kuksa ja pakastettua poronlihaa. Muista tarkastaa sukset, ettei siippa ole laittanut ennen matkaa niiden pohjiin teippiä selvittääkseen matkan jälkeen, onko niillä hiihdetty lainkaan.

Roope Lipasti

Satunnainen juttunosto

Juttuarkisto
Turun Aika -näköislehti

Turun Aika -näköislehti

Lue näköislehti