Tepsin Kasper Hämäläinen ja Interin Johi Aho taistelevat pallosta viime elokuisessa paikallispelissä. Inter voitti 3-0.


10.04.2009 | Jalkapallo

Kohti uusia mestaruusjuhlia?

Viime syksy toi viimeinkin jalkapallon Veikkausliigan mestaruuskannun Turkuun. Upeinta mestaruudessa oli se, että Inter ei päättänyt yli 30 vuotta kestänyttä kuivaa kautta potkupalloilemalla vaan pelaamalla luultavasti koko liigahistorian teknisesti ja taktisesti parasta jalkapalloa.

Vaikka toisen mestaruuden voittaminen on tunnetusti aina helpompaa kuin ensimmäisen, useita avainpelaajiaan menettänyt Inter lähtee jälleen haastajana alkavaan kauteen. Ennakkokaavailuissa monet veikkaavatkin paikallisvastustaja TPS:n olevan Interiä tiukemmin mukana mestaruustaistossa yhdessä HJK:n ja viime kauden hopeajoukkue Hongan kanssa. Mutta niinhän kaikki veikkasivat myös vuosi sitten.

Mukavinta – vaikkakin valitettavan epätodennäköistä – olisi tietysti, että mestaruus ratkaistaisiin turkulaisten jäsentenvälisenä niin, että itä- ja pohjoissuomalaisille joukkueille jäisi lähinnä statistin rooli. (mm)

Veikkausliiga käynnistyy Turussa Veritas-stadionilla 18.4. (TPS – FC Haka klo 16:00) ja 23.4. (FC Inter – MyPa klo 18:30).

Satunnainen juttunosto

Juttuarkisto
Turun Aika -näköislehti

Turun Aika -näköislehti

Lue näköislehti