Dynamon 2011-klubilla esiintyvä The Black Atlantic nousi julkisuuteen 2009 ilmaisen nettijulkaisunsa kautta. (Foto by Luca Venter)


20.05.2011 | Klubi

Kulttuurijoulupääkaupunki 2011

Kulttuuripääkaupunkivuosi lähestyy puolivälin krouvia. Mitä on jäänyt tähän mennessä käteen? Hieno läpimurto Turun nuorelta teatterilta 1827 Infernal Musicalin kanssa. Samoin Aurinkobaletin Tanssiva torni jää eittämättä muistojen kirjoihin positiivisena kokemuksena vuodelta, jolloin Turulla oli mahdollisuus näytää luovaa hauista koko Euroopalle.

Mutta missä ovat 55 miljoonan budjetilla rakennetun teemavuoden muut huipputapahtumat? Onko 2011:n dilemma sama kuin joulupääkaupungilla? Arkista tarjontaa on reilusti mutta se ei muutu juhlaohjelmistoksi vain perustarjontaa juhlaohjelmistona markkinoimalla. Pihvi ja ohjelmakärjet puuttuvat, eivätkä niitä välttämättä tarjoa alakulttuuriset riennotkaan. Dynamossa ja Klubilla on 2011-klubeja mutta samat esiintyjät kävisivät näissä paikoissa joka tapauksessa. Jottain tarttis tehrä, onneksi vielä on seitsemän kuukautta aikaa ottaa loppukiri. (jn)

2011-Klubi: The Black Atlantic (NL), Yakuzi Pato. Dynamo perjantaina 20. toukokuuta.

HUOMIO! The Black Atlantic on myöhästynyt lautalta, minkä seurauksena illan 2011-klubi peruuntuu. Toteutuva ohjelma, ks. linkki ohessa.

Satunnainen juttunosto

Juttuarkisto
Turun Aika -näköislehti

Turun Aika -näköislehti

Lue näköislehti