Johnny Winterin Suomen keikat ovat harvinaista herkkua ja varsinkin olosuhteissa, joissa maestro on täysissä sielun ja ruumiin voimissa.


05.10.2012 | Keikka

Turun kovimmat Winter-fanit

Tuleva viikonloppu on roots-fanaatikkojen kulta-aikaa. Johnny Winterin Suomen keikat ovat harvinaista herkkua ja varsinkin olosuhteissa, joissa maestro on täysissä sielun ja ruumiin voimissa. Teksasilainen alppi-ilmasto lienee parantanut kovia kokeneen albiinomme ja kiertuetoiminta maistuu taas.

Winterin ohella sisäfestariareenaksi muuttuvassa Logomossa esiintyy Mirel Wagner ja nippu alan turkulaisia ykkösbändejä. Näistä etenkin Gangster Of Lovelle Blues Alive! -keikka on täsmäosuma. Sekä laulaja-kitaristi Hankilla että basisti Go-Golla on syntymäpäivät viikonloppuna. Mikäpä olisi parempi tapa viettää synttäreitä kuin yhden suurimman vaikuttajan kanssa samalla lavalla. Winterismi yhdistää bluesrock-friikkejä Syvästä Etelästä diipeimpään Jyrkkälään.

Roots-illat jatkuvat Logomossa myös kevätkaudella 2013. Maaliskuuksi kalenteriin voi jo lyijykynällä merkitä Dave Edmundsin (UK) Turun keikan mielenkiintoisine vieraineen. (jn)

Blues Alive! Johnny Winter (USA), Mirel Wagner, Gangster Of Love ja Nite Time Jumpers. Logomo perjantaina 5. lokakuuta.

Satunnainen juttunosto

Juttuarkisto
Turun Aika -näköislehti

Turun Aika -näköislehti

Lue näköislehti