Livenä Tommy Emmanuel on nähtävyys, jonka akrobaattista osaamista tullaan katsomaan omana numeronaan kuin Harlem Globetrotterseja konsanaan.


11.03.2011 | Keikka

Kuuden kielen globetrotter

Tommy Emmanuel on kuin saippua, joka lipsuu ehtimiseen pois käsistä. Miehen ainutlaatuinen kitaranpikkaustekniikka on helppo kirota alimpaan helvettiin joutavana opistosoittamisena. Ei ole tunnetta ja soitto menee läpijuoksuksi. Selvä peli. Paitsi, että mies on itseoppinut ja häntä ovat arvostaneet kaikki alan gurut Les Paulista Eric Claptoniin, Steve Vaihin ja Chet Atkinsiin. Jotain sisältöä soitossa täytyy siis väkisinkin olla.

Livenä Emmanuel on nähtävyys, jonka akrobaattista osaamista tullaan katsomaan omana numeronaan kuin Harlem Globetrotterseja konsanaan. Tyylillisesti mennään kantrin, rockin, jazzin, bluesin, klassisen musiikin ja flamencon koordinaateilla. Improvisoituun iltaan liittyy usein myös stand up -komiikkaa lähestyvä ulottuvuus. Ei siis ihme, että aiemmilla Turun keikoilla tunnelma on noussut korkeammallekin kuin vain katonrajaan saakka. (jn)

Tommy Emmanuel, Turun konserttitalo keskiviikkona 16. maaliskuuta.

Satunnainen juttunosto

Juttuarkisto
Turun Aika -näköislehti

Turun Aika -näköislehti

Lue näköislehti