Tepsin Mika Ääritalo.
29.09.2006 | Jalkapallo

Länsirintamalta ei mitään uutta

Jalkapallon Veikkausliigan loppukierroksilla voi vielä tapahtua monia yllätyksiä, mutta tällä hetkellä näyttää siltä, että turkulaisittain tulos on monilta aikaisemmilta vuosilta tuttu: toinen Aurajoen joukkueista menestyy kohtuullisesti ja toinen on selvä pettymys.

TPS pysyi koko kauden kärjen tuntumassa, mutta se lopullinen rutistus jäi syystä tai toisesta puuttumaan. Muutamaa kierrosta ennen loppua on selvää, että mestaruus on karannut ja mitalimahdollisuudetkin ovat enää teoreettisia. Jos joukkueen runko pysyy kasassa ja mukaan saadaan muutama vahvistus, niin ensi kaudella voidaan kuitenkin odottaa lopullista murtautumista kansalliselle huipulle.

FC Interille kausi on ollut vaikea ja vielä muutama viikko sitten joukkue oli vahvimpia karsiutujaehdokkaita. Päävalmentajan vaihdos ja yleinen ryhdistäytyminen näyttävät kuitenkin pitävän Turun edelleen kaupunkina, jossa jalkapallon pääsarjaa pelaa kaksi joukkuetta.

Interin täytyy edelleen keskittyä putoamisviivan yläpuolella pysymiseen, mutta TPS voi keskittyä muiden kiusaamiseen. Sen voisi aloittaa lokakuun ensimmäisenä sunnuntaina hautaamalla HJK:n mestaruushaaveet lopullisesti. (mm)

Jalkapallon Veikkausliiga: TPS – HJK, Veritas-stadion (Kupittaa) sunnuntaina 1. lokakuuta.

Satunnainen juttunosto

Juttuarkisto
Turun Aika -näköislehti

Turun Aika -näköislehti

Lue näköislehti