Kolmas nainen on todennäköisesti suurempi nyt kuin omana aikanaan.


13.12.2013 | Keikka

Ne jotka yö kerran peitteli

Kolmannen naisen paluussa kaikki on kuin ennenkin. Bändin soundi on sama, tyyli on sama ja biisien sisältö on sama. Yksinkertaisia ja vähän vaikeampiakin sanoja rakkaudesta. Kruununa tuoreelta paluulevyltä löytyy jatke aiempaan hittikimaraan. Me ollaan ne on varma taivashitti 2010-luvullakin, vaikka sen tyylikeinot olivat viimeksi tuoreita edellisen laman aikoihin.

Mutta jotain on myös toisin. Bändi on todennäköisesti suurempi nyt kuin omana aikanaan. Turussakin ensimmäiset tuhat lippua Caribialle myytiin jo aikoja sitten sitten ennakosta. Lisäksi huonosti pukeutuvista maalaispojista on kasvanut ajan myötä jopa seksisymboleita, kuten Pauli Hanhiniemen tapauksessa tv-tuotannon turvin.

Mistä on siis kyse? No, massiivisesta tapauksesta kotimaisen viihteen saralla tietysti. Ja siitä, että kotimaisilla markkinoilla on aina kysyntää maailman suomalaisimmalle rocksoundille. 1990-luvun tilanteeseen verrattuna Suomi on nyt hip ja cool, mutta perusasiat pysyy ja paranoo, kuten Pohjanmaan suunnalla on aina tiedetty. (jn)

Kolmas nainen, Caribia perjantaina 13. joulukuuta.

Satunnainen juttunosto

Juttuarkisto
Turun Aika -näköislehti

Turun Aika -näköislehti

Lue näköislehti