18.04.2014 | Konsertti

Sukelluksia sisäavaruuteen

Tehdas Teatterin muuntuessa sujuvasti keikkaympäristöksi ottaa paikka täyden hyödyn irti fasiliteeteistaan. Deep DreamDiven debyyttikeikkaa kunnioittavat läsnäolollaan valosuunnittelija Mari Agge sekä kuvataiteilijat Olli Larjo ja Timo O. Nenonen hiekkainstallaationsa kera. Tilaisuuden kulkua on mahdollista seurata tyynyihin käpertyneenä tai rokkipoliisiopistonkin hyväksymällä tavalla parvelta tarkkaillen.

Deep DreamDive on Anette Kaukosen ja Kari Mäkirannan musiikillinen projekti, jota työstettiin kasaan talven aikana. Aiemmin duoon on voinut törmätä Bar Kukan klubitarjonnassa. Kaukosen ja Mäkirannan ilmaisua tukevat nuorehkot huippumuusikot Vilkka Wahlin johdolla. Debyyttikeikka on käsikirjoitettu ja se ennakoi tulevaa esikoisjulkaisua. Konsertin pääpaino on sisäavaruudellisissa tunnelmissa, jota ulottuvuutta oheisohjelma varmasti tukevoittaa.

Valojen, installaatioiden ja rockin yhdistelmä oli uusinta uutta 1960-luvulla kun isoisä olkihatun osti, mutta 2010-luvulla se voi myös olla nokkela tapa erottua massasta ja ennen kaikkea keino saada yleisöt takaisin elävän musiikin äärelle. Tee siis itsellesi ja paikalliselle rockskenelle palvelus ja hakeudu paikalle. (jn)

Deep DreamDive -konsertti, TEHDAS Teatteri lauantaina 26. huhtikuuta.

Satunnainen juttunosto

Juttuarkisto
Turun Aika -näköislehti

Turun Aika -näköislehti

Lue näköislehti