Onko mustamakkara rikos ihmiskuntaa vastaa? No, tietysti se on, mutta tamperelaiset yrittävät puolustautua omalla vientihankkeellaan.
14.01.2011 | Klubi

Vähemmän Reinikaista, enemmän breakbeatia

Tampereen rikokset ihmiskuntaa vastaan ovat kiistattomia. Mustamakkara ei ole ihmiskelpoista ravintoa, eikä paikallista yliopistoa tunneta maailman johtaviin opinahjoihin kuuluvana laitoksena. Yhtä vähän jaksaa naurattaa TV2:n sosiaaliporno tai sadas uusinta Reinikaisen matkasta kreikkalaiseen ravintolaan. Tai Timo Jutila ylipäätänsä. Ny rillataan!

Vakavaan tilanteeseen nähden on kohtuullista, että tämä valkoinen alue kartalla yrittää kohentaa kulttuuripoliittisia suhteitaan muuhun Suomeen. Projekti aloitetaan tietenkin Turusta, tieteen ja taiteen kehdosta sekä Suomen vilja-aitasta. Hämäläiset yrittävät kääntää kevään aikana varsinaisten suomalaisten päätä DJ-kulttuurilla, lyhytelokuvanäytöksillä, sarjakuvalla ja yleisellä ajanhenkisyydellä.

Mukana pyörivät Luova Tampere, Tampere Film Week ja moniammatillinen WAH-yhteisö. Nähtäväksi jää miten yhteistyöneuvottelut edistyvät demilitarisoidulla Klubi-vyöhykkeellä. (jn)

Tampere on okei. Tamperelaisen kulttuurin vientihanke Suomen Turkuun. Klubi torstaina 20. tammikuuta.

Satunnainen juttunosto

Juttuarkisto
Turun Aika -näköislehti

Turun Aika -näköislehti

Lue näköislehti