”Yritetään pojat vielä kerran.” Kuvassa Tepsin hyökkääjä Jussi Makkonen.
09.03.2007 | Jääkiekko

Vielä kerran, TPS

TPS:n tilanne kiekkoliigassa ei ole tänä keväänä aivan yhtä epätoivoinen kuin vuosi sitten, mutta suuriin riemunkiljahduksiin ei nytkään ole syytä. Muun muassa kuusi peräkkäistä tappiota sisältäneen umpisurkean alkukauden jälkeen joukkueen peli on ollut melkoista vuoristorataa, jossa toiveita herättäneitä kausia on aina seurannut synkempi jakso. Huolestuttavinta on ollut se, että kärkinelikon joukkueita vastaan turkulaiset ovat olleet lähes järjestään aseettomia.

Nöyryytykseen päättyneen viime kauden jälkeen TPS on muistuttanut koko kauden fanejaan, että nyt on kunnianpalautuksen aika. Kotia, kunniaa ja tepsiläisyyttä painottaneen ironis-militaristisen mainonnan tyyliin joukkue voisikin hakea ryhtiä pudotuspeleihin vaikkapa Tuntemattoman sotilaan kapteeni Kariluodon sanoista: ”Yritetään pojat vielä kerran.” Toivoa vain sopii, että yritys ei pääty samaan tapaan kuin edellä mainitun upseerin ja herrasmiehen: ”Nyt ei enää… Nyt se loppui…” (mm)

SM-liigan play-offsit alkavat perjantaina 9. maaliskuuta. TPS:n play off -ottelujen ohjelma löytyy Mobilen verkkosivuilta.

Satunnainen juttunosto

Juttuarkisto
Turun Aika -näköislehti

Turun Aika -näköislehti

Lue näköislehti