Jaakko Laitinen & Väärä Raha nousee Dynamon vuodesta toiseen kuumille lauteille. Varo ettei peppu pala! (Kuvaaja Aleksi Karppinen)


20.03.2015 | Klubi

Dynamossa käynti on kansalaisvelvollisuus

Pitkän elinkaarensa aikana Dynamo on vakiinnuttanut olemassaolonsa yllättävän monipuolisen kävijäkatraan kotipesäksi. Dynkyssä juhlivat niin parikymppiset hipsterit kuin viisikymppiset veteraanipunkkaritkin. Roolivaatteista ja kampauksesta ei sisäänpääsy jää kiinni.

Baariolomuotonsa rinnalla Dynamo on tapahtumakeskus, joka ohjaa ja heijastelee undergroundtrendejä kaupungin sisällä. Se mikä Turun alueen skenessä kuumottaa, on luettavissa paikan ohjelmalistalta. Synttäripäivän kattauksessa on lappalaista balkansoundia ja porilaista afrobeatia. Ota siis utelias mielesi ja käy kohti Linnankatua. S-etukortilla et pääse osalliseksi näistä aarteista.

Dynamossa on käynti on kansalaisvelvollisuus sikälikin, että paikka on ollut purku-uhan alla käytännössä perustamisestaan lähtien. Toisenlaisessa maailmassa samalla tontilla sijaitsisi nyt uusi kirjastorakennus tai parkkipaikka. Mutta ei, kovia kokenut kiinteistö uhmaa kunnallispolitiikkaa ja on edelleen vahvasti hengissä. (jn)

Dynamon 18-vuotissynttärit: Jaakko Laitinen & Väärä Raha, Mama Longhorn – lauantaina 28. maaliskuuta.

Satunnainen juttunosto

Juttuarkisto
Turun Aika -näköislehti

Turun Aika -näköislehti

Lue näköislehti