Kuvassa keskellä Ruhtinas Baliman (Helena Seeve), ruhtinatar Aouda (Anu Heikkilä) ja ylipapitar Zubeida (Mia Bjerregård Madsen), tanssijat ympärillä vasemmalta lukien ovat Sanni Sedrani, Suvi Virtanen, Pauliina Suominen ja Isa-Maria Ääri.


17.09.2004 | Teatteri

Kunnon rengasmatka

Maailmanympäri matkustaminen 80 päivässä oli älytön fantasia Jules Vernen samannimisen, alun perin jatkokertomuksena ranskalaissanomalehdessä vuosina 1872-1873 julkaistun tarinan aikoihin. Sittemmin on matka lyhentynyt huimasti, jos kohta myös muuttunut tylsäksi lentokoneessa istukseluksi ja alati kiinnostavien mainoslehtien selailuksi.

Klassikossa legendaarinen englantilainen herrasmies Phileas Fogg palvelijansa Passepartoutin kanssa taittaa matkaa mitä erilaisimmilla välineillä ja tulee sen ansiosta myös tehneeksi havaintoja eri kulttuureista, puhumattakaan uusien tuttavuuksien solmimisesta.

Turun Nuoren Teatterin syksyn suurteoksen on ohjannut Jaakko Kuusi. Käsikirjoittajina ovat toimineet Mikko Joukamaa, Mike Pohjola, Pauliina Norontaus ja Tekla Vanhakartano. (ae)

Maailman ympäri 80 päivässä, ensi-ilta sunnuntaina 19. syyskuuta Turun Nuoressa Teatterissa.

Satunnainen juttunosto

Juttuarkisto
Turun Aika -näköislehti

Turun Aika -näköislehti

Lue näköislehti