30.05.2008 | Kesälehti - Anna Eloaho

Pois katumapäältä

Kunpa olisin pienenä tajunnut hakeutua asemiin, joista olisi nähnyt Kekkosen elävänä. Harmittaa sekin, että Rauli Badding Somerjoki livenä jäi näkemättä. Kingston Wallista puhumattakaan.

Kaduttaa, että jäätelökioskilla otan aina minttua, vaikka muita vaihtoehtoja olisi kymmenittäin. Vaan jos otan muuta, kaduttaa etten ottanut minttua.

”Mä olen lihonut 13 kiloa siitä kun olin tokalla luokalla” harmittelee nuori tyttö toiselle linja-autossa. Ulkopuolisesta tarkkailijasta lihomista todennäköisemmältä vaikuttaa, että tyttö on kasvanut, vieläpä täysin normaalikäyriä noudatellen. Meillä vaan kasvamisestakin on tullut lihomista. 

Jokaista menetettyä hetkeä ei ole syytä surra ja eikä syötyä suupalaa harmitella. Sen osoittaa tämän lehden kirjoittajista mm. Henry Lehtonen viedessään lukijan kursailemattomalle ruokamatkalle Kaarinaan ja Turun Vienolaan. Lehtosen kyydissä ei jää nälkä, hän muistuttaa vanhan hyvän ajan maksiimista jossa määrä moninkertaisesti korvaa laadun.

Mobilen kesälehden parissa hätä ei muutoinkaan ole tämännäköinen. Ruoan jälkeen Hannu Laaksonen kävelyttää historiallisessa Turussa ja Anna Kortelainen vie turkulaiseen taidenäyttelyyn Tallinnan ja päinvastoin. Loput kalorit kuluvat tyylipuhtaita vonkausviestejä kirjoittaessa tai kalakeiton ainesosia jahdatessa.

Lue lehti nyt, niin ei harmita syksyllä. Aurinkoista kesää!

Anna Eloaho,
Mobile – Turun kesä 2008 -lehden päätoimittaja

Satunnainen juttunosto

Juttuarkisto
Turun Aika -näköislehti

Turun Aika -näköislehti

Lue näköislehti