Kumpi voittaa tämän kesän kaksinkamppailut - Inter vai TPS?
29.04.2005 | Jalkapallo

Ronskia ja eksotiikkaa

Vastikään käyntiin pyörähtänyt jalkapallon Veikkausliiga tuo heti kärkeen Turkuun mielenkiintoisia joukkueita. Kovin vieras on viime syksyn mestari Valkeakosken Haka, jonka kevätkunnon TPS mittaa ensimmäisessä kotiottelussaan 5.5. Jos tehdaskaupungin ylpeys ei kiinnosta, niin Kupittaalle on tulossa myös eksoottisempia vieraita, sillä Inter isännöi 12.5. sarjanousija Maarianhaminan IFK:ta ja TPS koh-taa puolestaan jo kolme päivää aikaisemmin liigan toiseksi pohjoisimman joukkueen Torniosta.

Ennakkoon viime kaudella neljänneksi (Inter) ja viidenneksi (TPS) sarjataulukossa päätyneet turkulaisjoukkueet ovat Haka-ottelua lukuun ottamatta ennakkosuosikkeja, mutta alkukaudesta on ennenkin nähty yllättäviä tuloksia. Hallitsevan mestarin Turun visiitistä huolimatta kiintoisin kolmikon joukkueista on ehkä sittenkin Maarianhamina, sillä onhan suoranainen ihme, että piskuisen saaristomaakunnan miniatyyrikokoisesta pääkaupungista on ylipäänsä joukkue maan ylimmällä sarjatasolla. (mm)

TPS – FC Haka torstaina 5.5. klo 19.00, TPS – TP-47 maanantaina 9.5. klo 19.00 ja FC Inter – Maarianhaminan IFK torstaina 12.5. klo 18.00 alkaen. Ottelut pelataan Kupittaan Veritas-stadionilla.

Satunnainen juttunosto

Juttuarkisto
Turun Aika -näköislehti

Turun Aika -näköislehti

Lue näköislehti