Visan (Tobias Zilliacus) ja Hannan (Helena Vierikko) intressit kohtaavat, kun Hanna etsii sopivaa "lähtijää".


20.03.2009 | Elokuva

Toinen jalka haudasta

Johanna Vuoksenmaan ohjaama kotimainen elokuva Toinen jalka haudasta on yllätyksellinen komedia, jota katsoessa tekijöiden lupauksen mukaan virtaavat niin naurun kuin itkunkin kyyneleet. Kuolemaa ajatellessaan ihminen muistaa taas hetken iloita elämästä.

Visa Vuorio (Tobias Zilliacus) on keskellä parisuhdekriisiä ja kuolemansairas. Visa on puutarhuri ja haluaisi vielä ennen kuolemaansa rakentaa unelmiensa puiston. Hanna Manninen (Helena Vierikko) on toimittaja, joka tekee juttusarjaa kuolevien viimeisistä toiveista. Hannan ja Visan intressit kohtaavat, kun Hanna etsii sopivaa "lähtijää" kuolemaan valmistavasta Degrieving-ryhmästä. Viimeistä toivettaan toteuttaessaan Visa tutustuu Hannaan ja tajuaa löytäneensä elämänsä naisen – liian myöhään. Muttamutta, asetelma kääntyy vielä toiseen asentooon, jota Mobile ei halua paljastaa!

Visan sanoin: "Eiks ihmisen elämä oo aina liian lyhyt? Sormia kun napsauttaa niin se on ohi ja sitä vaan kysyy: Valitsinko mä oikein? Rakastinko mä oikeaa ihmistä?" (tj)

Toinen jalka haudasta, ensi-ilta perjantaina 20. maaliskuuta – Julia 3 ja Kinopalatsi 1 & 7.

Satunnainen juttunosto

Juttuarkisto
Turun Aika -näköislehti

Turun Aika -näköislehti

Lue näköislehti