Uskoa TPS:n mahdollisuuksiin antoi erityisesti viime lauantain suvereeni esitys mestarisuosikki Jokereita vastaan.


18.09.2009 | Jääkiekko

Uusi toivo

Jääkiekon SM-liiga on tänä vuonna alkanut Turussa aivan toisissa tunnelmissa kuin vuosi sitten. Viime syksynä pessimistisimmät arvelivat TPS:n olevan keväällä konkurssissa tai vähintään liigakarsinnassa. Hannu Virran tilalle valmentajaksi kaiken toivon jo kadottua palkattu Kai Suikkanen sai kuitenkin joukkueen ja fanit kevään koittaessa todelliseen hurmokseen, joka tuntuu molempien osalta kantaneen kesän yli.

Kahden voitokkaan ottelun perusteella ei kannata vielä paljon ennustaa, mutta uskoa TPS:n mahdollisuuksiin antoi erityisesti viime lauantain suvereeni esitys mestarisuosikki Jokereita vastaan. Oikeastaan kaikki oli viime lauantaina kuin vanhoina hyvinä aikoina: joukkue taisteli, taklasi ja taituroi jättäen narripaidoille yhtä paljon mahdollisuuksia kuin lumipallolla helvetissä. Kun tähän vielä lisää hienosti mukana eläneen yleisön, niin usko TPS:n korpivaelluksen loppumiseen alkaa tuntua muultakin kuin toiveajattelulta. (mm)

TPS:n seuraavat kotiottelut Turkuhallissa to 17.9. Ilvestä ja ti 22.9. Bluesia vastaan. Molemmat ottelut alkavat klo 18:30.

Satunnainen juttunosto

Juttuarkisto
Turun Aika -näköislehti

Turun Aika -näköislehti

Lue näköislehti