Dynamon synttäreillä esiintyvällä Burning Hearts -popduolla on homma hallussa kiireestä kantapäähän.


30.03.2012 | Keikka

Big Up Turku!

Turkulaisen undergroundin voimaa ei parane kyseenalaistaa. Kuusikymmenluvun lopulta tähän päivään saakka se on tuottanut kulttuurinnälkäisten pöytiin yhtä jos toistakin herkkua. U-liike, legendaariset festarit, teknoskene, elektroninen musiikki ja lopulta jopa maailmanluokan läpimurrot eurooppalaisilla myyntilistoilla 2000-luvun alussa.

Omahtoisuus ja tinkimättömyys ovat toisaalta myös Turun undergroundin pahimmat viholliset.  Liian usein Turku kääntyy itseensä siinä vaiheessa kun pitäisi tehdä asioista isoja.

Nykytilanteessa Solinan artistit ovat juuri niitä tekijöitä, jotka tarvitsisivat 2-3 potkua lisää julkiseen profiiliinsa. Magenta Skycodella, Nightsatanilla ja Burning Heartsilla on homma hallussa kiireestä kantapäähän mutta kukapa johdattelisi heidät isommillekin estradeille kuin vain Dynkyn (sinänsä vankasti suositeltaviin) vuosijuhliin? Siinäpä pillilahjettakin piukempi pähkinä purtavaksi poppareille! (jn)

Dynamon 15-vuotissynttärit: 20:30 Burning Hearts, 21:30 Nightsatan, 22:30 Magenta Skycode play IIIII. Lauantaina 31. maaliskuuta.

Satunnainen juttunosto

Juttuarkisto
Turun Aika -näköislehti

Turun Aika -näköislehti

Lue näköislehti