Pienestä ja kauniista jylhään ja räjähtävään, lupaa Ismo Alanko.
29.11.2013 | Keikka

Klassinen progepunkkari

Ismo Alangon taiteilijauran kolmannesvuosisataisuutta juhlistava kiertue saapuu joulukuun kunniaksi Turkuun. Yllätysvierailuille rakennettu ohjelmaprofiili palvelee täkäläisiä oloja erinomaisesti.

Vierailijoista Kimmo Pohjonen muistetaan 2011-juhlavuoden tarjonnasta poikkeuksellisena haitaristina ja Teho Majamäki jo 1990-luvulta Turun rockskenen täysivaltaisena jäsenenä. Sittemmin Majamäki on seikkaillut rockin ja vapaan ilmaisun rajamailla erilaisissa projekteissa eri mantereilla.

– Tulemme soittamaan pitkiä konsertteja laajennetulla yhtyekokoonpanolla. Mukana on vierailijoita, jotka ovat olleet tavalla tai toisella mukana kuvioissa vuosien varrella. On mahtavaa päästä taas konserttisaleihin. Niissä musiikki pääsee vaikuttaman täydellä voimallaan. Pienestä ja kauniista jylhään ja räjähtävään, Alanko ennakoi kiertueen sisältöä tiedotteessaan.

Laajennettu lähestymistapa eittämättä pukee Alangon musiikkia. Onhan se jo alkujaan progressiivisen musiikin, uuden aallon ja klassisen musiikin vaikuttimien läpitunkemaa. (jn)

Ismo Alanko, vieraina Kimmo Pohjonen & Teho Majamäki. Logomo keskiviikkona 4. joulukuuta.

Satunnainen juttunosto

Juttuarkisto
Turun Aika -näköislehti

Turun Aika -näköislehti

Lue näköislehti