Täydellisessä maailmassa Ken Stringfellowkin soittaisi Turun keikkansa Dynamon sijaan Logomossa monituhatpäiselle yleisölle.


12.10.2012 | Keikka

Tragedia kulttisankaruuden taustalla

Big Star, The Replacements, The Posies. Kolmen suora täydellisintä altsupoppia, joka ei kuitenkaan koskaan ole pystynyt laajentamaan elinpiiriään varsinaisten hipsteriklubien ulkopuolelle. Areenat ovat jääneet soittamatta, samoin suurimmat taalat tahkomatta.

Mediahuomiosta menestys ei ole jäänyt kiinni. Alex Chilton, Paul Westerberg ja Ken Stringfellow ovat varmoja jutunaiheita indiemediassa ympäri pallon. Samoin heidän taitojaan huippuluokan käsityöläisinä laulunteon maailmassa tuskin kiistää kukaan. Ammattimiehiä alusta loppuun. Tästä ei liene minkäänlaista epäselvyyttä.

Täydellisessä maailmassa Posiesin Ken Stringfellowkin soittaisi Turun keikkansa Dynamon sijaan Logomossa monituhatpäiselle yleisölle mutta hyvä näinkin. Ilmeinen tragedia kulttisankaruuden taustalta unohtuu kun uppoutuu miehen poikkeukselliseen ulosantiin. Huhuissa liikkuu jopa kolmetuntinen sessio, joten varaudu loppuvuoden merkkitapaukseen huolella. (jn)

Ken Stringfellow, Dynamo perjantaina 12. lokakuuta.

Satunnainen juttunosto

Juttuarkisto
Turun Aika -näköislehti

Turun Aika -näköislehti

Lue näköislehti